12 Δεκ 2011

Σοκ! Γίνονται πορνοστάρ για να πληρώσουν το ενοίκιό τους

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Νεαρά κορίτσια και αγόρια ζητούν να γίνουν πρωταγωνιστές σε πορνό ταινίες λόγω της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίαςΠάνω από 2.500 βιογραφικά έχουν λάβει τον τελευταίο χρόνο τα γραφεία παραγωγής ροζ ταινιών. 

Πρωταγωνιστές σε ροζ ταινίες ζητούν να γίνουν Έλληνες λόγω της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας. Τα συρτάρια των ελληνικών εταιριών παραγωγής πορνό έχουν γεμίσει από χιλιάδες βιογραφικά ανδρών και γυναικών που διεκδικούν μια θέση στα γυρίσματα ερωτικών σκηνών.

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής , πρόκειται για πολλούς άνεργους, δημόσιους υπαλλήλους, φοιτητές αλλά και οικογενειάρχες.

Μάλιστα, παραγωγοί αισθησιακών ταινιών αποκαλύπτουν ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν δεχθεί 2.500 αιτήσεις, από άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίοι παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και εξηγούν την μεγάλη ανάγκη που έχουν για χρήματα.

Το 80%-90% των περίπου 2.000 βιογραφικών που έχει δεχθεί η εταιρεία μας είναι από Έλληνες και Ελληνίδες , αναφέρει εκπρόσωπος της Sirina, ενώ το 2010, οι αλλοδαποί κατείχαν τα πρωτεία στη ζήτηση εργασίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αμοιβές των ηθοποιών μιας αισθησιακής ταινίας ξεκινούν από 1.000 ευρώ για κάθε σκηνή και μπορεί να φθάσουν στις 3.000-4.000 ευρώ όταν ο πρωταγωνιστής είναι γνωστός.