22 Δεκ 2011

Ο Παπούλιας βάζει “πλάτη” στον Παπαδήμο

Ο Παπούλιας βάζει “πλάτη” στον Παπαδήμο
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με τον πρωθυπουργό , Λουκά Παπαδήμο.
Την πρωτοβουλία είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις μετά την χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Οι δύο πολιτειακοί παράγοντες συμφώνησαν να μιλήσουν  ξανά μετά τον κύκλο των συναντήσεων που θα έχει ο κ. Παπαδήμος με τους πολιτικούς αρχηγούς ενώ άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να συγκληθεί κατόπιν πρωτοβουλίας του πρωθυπουργού συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο.
Για να δούμε πάντως αν θα διακόψει τις διακοπές του ο Παπούλιας (σ.σ.: βρίσκεται στη Γερμανία), ή απλά αν όλα αυτά εντάσονται στο παιχνίδι των εντυπώσεων και των διαρροών, που με ζήλο επιδίδεται εσχάτως το Μαξίμου…
Είναι προφανές πως άρχισαν τα δύσκολα για την κυβέρνηση Παπαδήμου κι όσο επιμένουν, ο ίδιος και ο Γ. Παπανδρέου, να φαντάζονται… μακροημέρευση αυτού του σχήματος τόσο ποιο κοντά έρχονται εκλογές. Αυτό πάντως που δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει είναι η εμμονή Παπαδήμου για επιμήκυνση του βίου της κυβέρνησης…