12 Οκτ 2012

Kινούμενα σχέδια που προσβάλουν καθαρά την χριστιανική θρησκεία θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση VIDEO


Την ώρα που οι τηλεμαϊντανοί παπαγαλίζουν υπέρ της νέας τάξης πραγμάτων, θα ήθελα να σας επιστήσω τη προσοχή σε ένα θέμα που αφορά την ηθική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Ονομάζομαι Ι.Π και εργάζομαι εδώ και 10 χρόνια σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό της συμπρωτεύουσας. Πριν από λίγες μέρες, έτυχε να ακούσω τη συζήτηση μιας ομάδας στελεχών του ομίλου στον οποίο ανήκει ο σταθμός, η οποία αφορούσε το πρόγραμμα του.

Άκουσα, λοιπόν, ότι ο όμιλος αποφάσισε να φέρει δοκιμαστικά στο σταθμό μια σειρά ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων, η οποία θα φέρει τον τίτλο “Το λύκειο των νεκρών” και οτι σκοπεύουν να τη προβάλουν το βράδυ, με τη προοπτική να τη μεταφέρουν σε γνωστό αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό του ομίλου. Η τακτική αυτή αλώστε είναι συνήθης για τον όμιλο.

Προχθές, έτυχε να το συζητήσω με την οικογένειά μου και ο 16χρωνος γιος μου έδειξε να ενθουσιάζεται αλλά αρνήθηκε να μου πει περί τίνος πρόκειται. Θορυβημένος έκανα μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και ανακάλυψα το έκτρωμα που σκοπεύει να ταΐσει η νέα τάξη πραγμάτων στα ελληνοπούλα με σκοπό να τα αποχαυνώσει ακόμα περισσότερο και να τα απομακρύνει απο τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη. 

Πρόκειται μάλιστα για κινούμενο σχέδιο στο οποίο είχε κάνει αναφορά και ο κύριος Ν.Κωνσταντινίδης στην εκπομπή του παραθέτοντας αρκετά απο τα στοιχεία που φαίνεται πως προσβάλουν καθαρά την χριστιανική θρησκεία και φανερά την νοημοσύνη μας. Σας παραθέτω σύνδεσμο με βίντεο της σειράς.
Με τιμή
Ι.Π.




http://eleftheriskepsii.blogspot.gr