5 Νοε 2012

Σεξοτουρισμός: Τι κάνουν οι Έλληνες στην Ταΐλάνδη τον χειμώνα;

Kάθε φθινόπωρο και χειμώνα, αν βρεθείς στα gates του αεροδρομίου που αναχωρούν για Μπανγκόκ, θα δεις ένα συγκεντρωμένο πλήθος συμπατριωτών μας που περιμένουν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό τον παράδεισο. Το τι θεωρεί παράδεισο ο καθένας, βέβαια, είναι σχετικό, οπότε από τη
μια θα εντοπίσεις ερωτευμένα νιόπαντρα ζευγάρια που ανυπομονούν να φτάσουν στο πεντάστερο resort τους και από την άλλη άντρες μόνους τους ή σε ντουέτα ή σε τριπλέτες που ανυπομονούν να φτάσουν και να ανοίξουν τις τίγκα στα προφυλακτικά αποσκευές τους. Διότι η Ταΐλάνδη είναι η Disneyland του sex, ένα μέρος στον πλανήτη όπου οποιοδήποτε άντρας, οποιαδήποτε εμφάνισης και οικονομικής κατάστασης μπορεί να έχει σεξ,  ανάλογα με τις αντοχές του πορτοφολιού και του κορμιού τους.
Σεξοτουρισμός, όμως, είναι και το όνομα μιας καλά στημένης βιομηχανίας σε υποανάπτυκτες χώρες όπου πολλοί άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας και οι γυναίκες πουλάνε σεξ για να βγάλουν τα προς το ζην. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τον γνωρίσεις, είτε μέσα από οργανωμένα πακέτα, που θα φροντίσουν να σου παρέχουν μέσα στην τιμή και το σεξ, είτε σε ατομικά ταξίδια, όπου ναι μεν θα πρέπει να κυνηγήσεις μόνος σου τη λεία σου αλλά, δεδομένου πως τα κορίτσια έξω από τα μπαρ σε τραβάνε από τα μανίκια για να μπεις μέσα, δεν θα δυσκολευτείς πολύ.
Συγκεκριμένα στην Ταΐλάνδη, ερωμένες μπορείς να βρεις είτε μέσα σε κάποιο από τα εκατοντάδες beer bars, όπου θα γνωρίσεις κορίτσια, θα τους πληρώσεις το ποτό και αν θες να τις πάρεις μαζί σου θα πρέπει να πληρώσεις ένα ποσό στο μπαρ (καθότι τις βγάζεις “εκτός υπηρεσίας”), είτε σε gogo bars (μπαρ με στριπτίζ και hardcore live acts από τα κορίτσια), είτε σε massage, όπου κανονικά απαγορεύεται το σεξ αλλά είναι κοινή πρακτική να υπάρχει στο μενού και μια τέτοια special υπηρεσία. Φυσικά, ερωμένη μπορείς να βρεις και οπουδήποτε στο δρόμο, διότι σε μέρη όπως η Μπανγκόκ, η Πατόνγκ και η Πατάγια οι πόρνες βρίσκονται παντού, σε κάθε γωνία.
Τέλος, είναι αυτονόητο πως δεν θα κάνεις κάτι τόσο χαζό και ανήθικο όσο το να πας με μια ανήλικη. Ο σεξοτουρισμός απέκτησε την αρνητική χροιά που έχει σήμερα εξαιτίας αυτού ακριβώς του φαινομένου, επειδή στην πιάτσα βρίσκονται δεκατριάχρονα κορίτσια και αγόρια (που δεν είναι καν ομοφυλόφιλα), τα οποία τα έχουν πουλήσει στα κυκλώματα πορνείας οι γονείς τους ή έχουν μπλέξει με ναρκωτικά και με μαφία. Με άλλα λόγια μικρά παιδιά που δεν έχουν άλλη επιλογή από τον να υφίστανται καθημερινά δεκάδες τρισάθλιους, ανώμαλους τουρίστες – ζώα με παιδεραστικά ένστικτα.

oneman.gr