23 Απρ 2012

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονία

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονίαΟ Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για τη δολοφονία του Μιλτιάδη Μουτάφη, καθηγητή αστρολογίας, και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ίντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι. Η διπλή δολοφονία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής.

Στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο τη μοιραία στιγμή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Ρήγας κατηγορείται για ποινικά αδικήματα. Αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη, μια και η Χρυσή Αυγή είναι γνωστό φυτώριο μαχαιροβγαλτών. Αυτό που γεννά ερωτηματικά, όμως, είναι πώς επιτρέπεται τέτοια άτομα να βάζουν υποψηφιότητα στις βουλευτικές -και όχι μόνο- εκλογές. Όπως είναι γνωστό, ο Χρήστος Ρήγας δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος της Χρυσής Αυγής με λερωμένο ποινικό μητρώο. Αλλά, ενώ σε άλλες χώρες όσοι κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα δικάζονται, η Ελλάδα φαίνεται ότι τους επιφυλάσσει λαμπρές πολιτικές καριέρες. Είμαστε στο λίκνο του πολιτισμού και τη γενέτειρα της δημοκρατίας, γι’ αυτό..

υποψήφια της Χρυσής Αυγής, κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε ομάδα που μαχαίρωσε Αφγανό
Για να μην πάμε μακριά, άλλη μία υποψήφια της Χρυσής Αυγής, η διαβόητη ξανθιά που έγινε γνωστή από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις ως “κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα”, Θέμις Σκορδέλη κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε ομάδα που μαχαίρωσε Αφγανό. Το δικαστήριο είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η κ. Σκορδέλη παρουσίασε βεβαίωση ότι πάσχει από “κατάθλιψη και τάσεις αυτοκαταστροφής” και η υπόθεση αναβλήθηκε για τρίτη φορά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η υποψήφια της Χρυσής Αυγής κατηγορούταν για επίθεση.

Παράλληλα, οι Χρυσαυγίτες που πέταξαν καφέδες στον Ευθυμίου συνοδεύονταν απο 2 ευρωπαϊκά τηλεοπτικά συνεργεία, δεν συνελήφθη κανείς τους, ένας επώνυμα έδωσε συνέντευξη στο ΜΕΓΚΑ και ο Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι ο καιρός ήταν καλός και τους δροσίσανε. Και όλα αυτά χωρίς προσαγωγές ή διώξεις, σε αντίθεση με τις προληπτικές προσαγωγές χωρίς αφορμή που εφαρμόζονται κατά το δοκούν και ανάλογα με τον χώρο στον οποίο ανήκει ή μοιάζει να ανήκει κανείς. (Συμπέρασμα: η καράφλα και η χρυσή αυγή σώζουν!)

Και, μια και το ‘φερε η κουβέντα, η κυρία Σκορδέλη, εκτός από υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή, πρωταγωνιστεί σε πολλά βίντεο, που αποκαλύπτουν έναν εκρηκτικό και δυναμικό χαρακτήρα που κάθε άλλο παρά αρμόζει σε μια γυναίκα, σύμφωνα με τα πρότυπα της παράταξής της. Πώς επιτρέπει η παράταξη τη συμμετοχή γυναικών στην πολιτική; Δεν θα έπρεπε να είναι κλεισμένες στο σπίτι και να φροντίζουν για την ανατροφή των πολεμιστών που θα υπερασπιστούν την καθαρότητα του έθνους μας;


Υγ.: Από τους προσκείμενους στη Χρυσή Αυγή αναγνώστες ζητώ συγγνώμη που έγραψα με το ελληνικό αλφάβητο και όχι σε γκρίκλις.



http://www.ramnousia.com/