1 Σεπ 2012

ΜΥΣΤΗΡΙΟ - ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟ

Μια εξαιρετικά παράξενη ιστορία από την πολιτικό-εμπόλεμη κατάσταση στη Συρία. Στα Συριακά Νέα, (Syria News) αναφέρει:
Η αστυνομία του Ασάντ και πολλοί πολίτες νόμιζαν στην αρχή πως παρατηρούσαν κάποιο Α.Τ.Ι.Α. 
που είχε εισέλθει στην ατμόσφαιρα από το Deir Simbel και κατευθυνόταν προς την Kafr Nabil, εν συνεχεία όμως παρατήρησαν πως έμοιαζε με ιπτάμενο «άνθρωπο, πλάσμα, εξωγήινο»;; φόραγε μαύρα ρούχα και κράνος.

Τα Συριακά Νέα έλαβαν ένα ενημερωτικό αντίγραφο από το αρχηγείο της αστυνομίας από το τμήμα επιχειρήσεων το οποίο ζητούσε μάρτυρες για το συμβάν, για ένα αντικείμενο που πέρασε πάνω από το Sarjeh με κατεύθυνση προς το Ahsem και από εκεί στην Kafr Nabil.

Σύμφωνα με τις αναφορές που μάζεψε το αρχηγείο της αστυνομίας , το αντικείμενο ήταν περίπου 1,25 μέτρα και 40 εκατοστά πλάτος και φαινόταν να φοράει μαύρα ρούχα και κράνος. Είχε μια κόκκινη κηλίδα στο στήθος, όπου υπήρχε και ένα εξόγκωμα όπως και στην πλάτη επίσης , οι αυτόπτες μάρτυρες ολοκλήρωσαν την αναφορά τους λέγοντας πως η κίνηση του ήταν σπειροειδής και δεν έκανε κανέναν απολύτως θόρυβο.

Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας που ξεπήδησε από χολιγουντιανή ταινία αλλά ποια είναι η σχέση των μηνυμάτων που μας βομβαρδίζουν μέσα από τις ταινίες που μερικές από αυτές τις βλέπουμε να υλοποιούνται στον κόσμο μας?….

http://www.peramatozoa.net