24 Σεπ 2012

Οδομαχίες με ισλαμιστές σε Ομόνοια - Χάος στις φυλακές Κορυδαλλού

Iσλαμικές ορδές εξακολουθούν να δημιουργούν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, την στιγμή που στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη εξέγερση, επίσης φανατικών μουσουλμάνων που βρίσκοταν σε ανοικτή επικοινωνία, κατά ένα περίεργο τρόπο με τους ομοθρήσκους τους που έκαιγαν καταστήματα, αυτοκίνητα και περιουσίες Ελλήνων στο κέντρο της
Αθήνας. Στον Κορυδαλλό, η εξέγερση σημειώθηκε στη Γ’ και Δ’ πτέρυγα και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Ε’. Στην πτέρυγα αυτή οι κρατούμενοι έσβησαν τα φώτα και η κατάσταση εμφανίζεται ανεξέλεγκτη μέχρι τώρα.
Περίπου στις οχτώ το βράδυ, με συνοδεία αστυνομικών, ο εισαγγελέας μπήκε στον Κορυδαλλό όμως δύο ώρες αργότερα κρατούμενοι συγκεντρώθηκαν στη μάντρα του Κορυδαλλού και οι αρχές φοβούνται για ομαδική απόδραση.
Οι ισλαμιστές που δημιούργησαν τα επεισόδια στην πλατεία Ομονοίας διαλύθηκαν μετά από μάχη με τις δυνάμεις της αστυνομίας που έκαναν χρήση χημκών, αλλά έχουν ακροβολιστεί στις γύρω περιοχές, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το ερώτημα που θέτει η νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ για το πόσο απέχει ο εφιάλτης σε ότι αφορά την εσωτερική ασφάλεια από τις ορδές των μουσουλμανων, απαντάται από μόνο του από τα σημερινά επεισόδια.
Νωρίτερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με χρήση χημικών και γκλόμπς απώθησαν τους διαδηλωτές προς τις οδούς Αγ. Κωνσταντίνου και Πειραιώς. Η επιχείρηση της απώθησης των ισλαμιστών άρχισε όταν μεγάλη ομάδα συγκεντρωμένων επιχείρησε να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό στην Σταδίου και Πανεπιστημίου με σκοπό να κινηθεί προς το Σ
ύνταγμα και την πρεσβεία των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της απώθησης σημειώθηκαν και τραυματισμοί διαδηλωτών από τις συγκρούσεις με την αστυνομία.
Σημειώνεται ότι από την αστυνομία έγιναν 30 προσαγωγές διαδηλωτών, ενώ από τα επεισόδια προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες καθώς και σε προσόψεις καταστημάτων γύρω από την περιοχή της πλατείας Ομονοίας, την καρδιά της Ελλάδας που γνώρισε το μένος των αλλοθρήσκων χωρίς να καταλάβει ανείς γιατί οι αρχές ενέκριναν την συγκέντρωση του μουσουλμάνων.
Οι συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης είχαν επιχειρήσει να κινηθούν προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, ωστόσο απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και σημειώθηκαν επεισόδια με τους συγκεντρωθέντες να πετούν πέτρες και αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ να απαντούν με χρήση χημικών.
Οδομαχίες έγιναν στις οδούς Γ' Σεπτεμβρίου, Αθηνάς και στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου. Οι αστυνομικές δυνάμεις μόνο περί τις 17.00 το απόγευμα διέλυσαν τον κύριο σώμα των ισλαμιστών οι οποίοι διαλύθηκαν στι γύρω οδούς κια συνέχισαν τον κλεφτοπόλεμο.
Η συγκέντρωση των ισλαμιστών που έχουν φαωλιάσει στη Αθήνα άρχισε το μεσημέρι της Κυριακής με τους διαδηλωτές να κρατούν πλακάτ, και να φωνάζουν ο «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και συνθήματα κατά της επίμαχης ταινίας.
Οι αρχές ασφαλείας είναι έτοιμες για τα χειρότερα και οι δυνάμεις αποκατάστασης της τάξης βρίσκονται σε διάφορα σημεία έτοιμες να αναμετρηθούν με τον "ισλαμικό δουρειο ίππο"...greeknation