5 Αυγ 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η νεοναζιστικη οργανωση της Χρυσης Αυγης,στην οποια ο Αρειος Παγος εδωσε τη νομιμοποιηση να κατεβαινει κανονικα στις εκλογες,αφου μπηκε πανηγυρικα μεσα στο Ελληνικο Κοινοβουλιο,αυτη τη περιοδο εχει αρχισει να οργανωνει τις κομματικες της οργανωσεις σε ολη την Ελλαδα...δινοντας φυσικα εμφαση στην επαρχια η οποια την στηριξε.
Συμφωνα με πληροφοριες του ΠΡΕΖΑ TV,στα "συμβουλια-συζητησεις" που κανουν στις κατα τοπους οργανωσεις της Χρυσης Αυγης στην επαρχια,γινεται χαρτογραφιση των προβληματων που εχει η καθε περιοχη με τους "ξενους" που υπαρχουν και τα προβληματα που δημιουργουν.


Σε δευτερη φαση,οι κατα τοπους οργανωσεις της Χρυσης Αυγης,θα πραγματοποιουν διαφορες επιχειρησεις "εκαθαρισης" των περιοχων,οπως ακριβως εκαναν και στον Αγιο Παντελεημονα στην Αθηνα,με τις γνωστες δολοφονικες επιθεσεις κατα μεταναστων.
Οι φοβοι λοιπον που υπαρχουν ειναι 2 βασικοι μαζι με τις εκατονταδες προεκτασεις τους:
1)Υπαρχει σοβαρη περιπτωση η Χρυση Αυγη να ανοιξει κατα τοπους βεντετες στην επαρχια με τσιγγανους που μενουν σε διαφορες περιοχες,με οτι αυτο συνεπαγεται και φυσικα με βασικο φοβο πως μπορει πανω στις συμπλοκες να υπαρξουν νεκροι "και απο τα 2 στρατοπεδα"...που σημαινει πως καποιοι θα γινουν ηρωες και θα υπαρξουν περαιτέρω αντιποινα...
2)Μεγας φοβος ειναι το να γινει επιθεση φασιστων στης Χρυσης Αυγης ειτε σε αυτοσχεδια Τζαμι,ειτε με την καταστροφη ιερων βιβλιων των Μουσουλμανων οπως το Κορανι,πραγμα που συνεπαγεται σε κήρυξη Ιερου Πολεμου απο τους φανατικους Μουσουλμανους που ζουν στην Ελλαδα,με οτι αυτο συνεπαγεται.


Η Χρυση Αυγη δεν ηρθε τυχαια στο πολιτικο προσκηνιο,ουτε ο κοσμος την ανακαλυψε ξαφνικα απο τον Φεβρουαριο του 2012,οταν παρουσιαζονταν στις δημοσκοπησεις ως η νεα ανερχομενη ακροδεξια πολιτικη δυναμη.
Επισης δεν ειναι καθολου τυχαια και η θετικη διαφημιση "του εργου της",στη μεγαλυτερη σε κυκλοφορια εφημεριδα της Ελλαδας,το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Η Χρυση Αυγη ηρθε για να εκτελεσει το δικο της συμβολαιο,με ακραια επικοινωνιακα τρικ,ωστε να κερδισει τον κοσμο με το μερος της,πατωντας πανω στις μαλακιες των προηγουμενων κυβερνησεων.
Τα ματια σας ανοιχτα.Οι νεοναζι,μας ετοιμαζουν "θερμα-ρατσιστικα επεισοδια",για αποπροσανατολισμο της καταστασης και αποσυμφωρηση της επικαιροτητας. 
--ΟΣΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΎΡΙΝΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...---




http://prezatv.blogspot.gr