31 Ιουλ 2012

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ



Μια ομάδα από επιστήμονες και...
ερευνητές έχουν μόλις επιστρέψει από μια αποστολή στη Σιβηρία και στην Κοιλάδα των Νεκρών, και ισχυρίζονται ότι έχουν βρει αποδείξεις τουλάχιστον πέντε από τα θρυλικά καζάνια όπου οι αρχαίοι εξωγήινοι έχτισαν υποθετικά.
Μια ομάδα από Ρώσους επιστήμονες και ερευνητές επέστρεψε από την "Κοιλάδα του Θανάτου" στην περιοχή της Σιβηρίας με εκπληκτικές αξιώσεις. Ο επικεφαλής επιστήμονας Michale  Visok είχε πει σε μια συνέντευξη σε ρωσική εφημερίδα σχετικά με το τι είχε βρεθεί:

"Βγήκαμε στην Κοιλάδα του Θανάτου για να δούμε πραγματικά και να διερευνήσουμε τα καζάνια μετάλλων που οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν,  εκεί βρήκαμε πραγματικά πέντε μεταλλικά αντικείμενα θαμμένα σε βάλτο.
Ο Michale έδωσε τα ακόλουθα στοιχεία σχετικά με αυτά τα μεταλλικά αντικείμενα:
  1. 1) Κάθε ένας βυθίζεται στούς βάλτους που το νερό είναι από 2 ως 3 πόδια βάθος.



  • 2) Είναι σίγουρα μεταλλικοί.  Οι επιστήμονες μπήκαν σε κάθε έλος και περπάτησαν πάνω από τα αντικείμενα και άκουσαν τους μεταλλικούς ήχους κατά το χτύπημα των αντικειμένων. 




  • 3) Οι κορυφές των αντικειμένων είναι πολύ ομαλές στην αφή αλλά υπάρχουν αιχμηρά σημεία κατά μήκος των εξωτερικών ακρών.




  • 4) 2 απο τα μέλη της ομάδας αρρώστησαν κατά τη διάρκεια της έρευνας.




  • 5) Η ομάδα αποτελούνταν από 3 γεωλόγους, 1 αστροφυσικό, 1 μηχανολόγο μηχανικό και 3 ερευνητικούς βοηθούς.  




  • Ερωτηθείς τι νομίζει οτι σημαίνει αυτό που πιστεύουν οτι η ομάδα έχει ανακαλύψει; Θα μπορούσε να είναι κάτι που χτίστηκε από τους αρχαίους εξωγήινους όπως και τόσοι άνθρωποι πιστεύουν; Ο  αρνήθηκε να σχολιάσει, εκτός απο το: "οτι δεν έχουμε ιδέα τι είναι και σε τι χρησίμευαν"
    Ο Michale και η ομάδα του σχεδιάζουν μια άλλη αποστολή κατά τις προσεχείς εβδομάδες πριν oi pio ψυχρές καιρικές συνθήκες κάνουν το ταξίδι αδύνατο για το υπόλοιπο του έτους. Ελπίζουν να ανακτήσουν πράγματι ένα κομμάτι των μεταλλικών αντικειμένων, χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι απο διαμάντι, αλλά είπε ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το ενδεχόμενο να καταστραφεί αυτό που είναι.
    Αυτά τα αντικείμενα θα μπορούσαν πραγματικά να είναι αρχαία αντικείμενα εξωγήινων; οι λέβητες και είναι πραγματικά όπλα άμυνας που χτίστηκαν από τους αρχαίους εξωγήινους για να υπερασπιστούν τον πλανήτη μας από όλες τις απειλές που βασίζονται στο διάστημα, είτε από εχθρικούς εξωγήινους, αστεροειδείς ή κομήτες. Πολυάριθμοι μετεωρίτες έχουν συντριβεί ή εξερράγη στην περιοχή ως απόδειξη του γεγονότος αυτού, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου μετεωρίτη Tunguska το 1908, του μετεωρίτη Chulym το 1984 και του μετεωρίτη Vitim το 2002.
    Ας ελπίσουμε οτι ο Michale και η ομάδα του μπορεί να πάρουν περισσότερες απαντήσεις και να είναι πράγματι σε θέση να ανακτήσουν ένα δείγμα από τα αντικείμενα έτσι ώστε να μπορούμε πραγματικά να καθορίσουμε εάν αυτοί είναι εξωγήινη κατασκευή ή όχι.