14 Δεκ 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους του Λεκανοπεδίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους του ΛεκανοπεδίουΜε υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που θα κινηθούν στους οδικούς άξονες της Αθήνας, λόγω εργασιών αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων

Για το χρονικό διάστημα από 14 έως και 30-12-2011, τροχαία θα πραγματοποιήσει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα των παρακάτω οδικών αξόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Αθηναίων, Κηφισιάς, Αγ. Στεφάνου, Φιλοθέης / Ψυχικού, Παπάγου / Χολαργού, Χαλανδρίου και Αγ. Παρασκευής,.
Α) Λ. Κατεχάκη, στο ύψος του ο.α. 8, κατά τις ώρες 00.30΄ έως 06.00΄.
Β) Αριστερός και δεξιός παράπλευρος της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα τους από τον κόμβο Νέας Κηφισιάς έως τον κόμβο Αγίου Στεφάνου, κατά τις ώρες 00.30΄ έως 08.00΄.
Γ) Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη Λ. Κατεχάκη έως τη Γέφυρα Σταυρού Αγ. Παρασκευής, κατά τις ώρες 00.30΄ έως 20.00΄.
Σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της κυκλοφορίας, οι παραπάνω εργασίες θα διακόπτονται κατ’ εντολή του Αξιωματικού Επόπτη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής ή του Διοικητή του κατά τόπον αρμόδιου Τμήματος Τροχαίας.