23 Νοε 2011

O Κωστόπουλος έχει αφήσει απλήρωτους τους τεχνικούς για δύο μήνες!


O Κωστόπουλος έχει αφήσει απλήρωτους τους τεχνικούς για δύο μήνες!Την ώρα που οι δουλειές του Πέτρου Κωστόπουλου στην τηλεόραση πολλαπλασιάζονται, οι τεχνικοί των ραδιοφωνικών σταθμών του παραμένουν απλήρωτοι!
Έχει αναλάβει στον ΑΝΤ1 την παρουσίαση του talk show «Βράδυ» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ τις Κυριακές είναι κριτής στο show του σταθμού Dancing On Ice, όπου την παρουσίαση έχει αναλάβει η σύζυγός του!
Ωστόσο ενώ όλα δείχνουν να του πηγαίνουν καλά επαγγελματικά σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης, οι εργαζόμενοι στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες!
Σύμφωνα με την Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, οι εργαζόμενοι στα ραδιόφωνα NITRO, SFERA και DERTI έχουν να πάρουν τον μισθό τους από τον Σεπτέμβριο, την ώρα που το αφεντικό τους δείχνει να μην αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα!
Έτσι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και προχωρούν σε 48ωρη απεργία, καθώς οι μήνες τρέχουν όπως και τα έξοδα!
Συγκεκριμένα, η ΕΤΕΡ κήρυξε 48ωρη απεργία σε NITRO, SFERA και DERTI στη χθεσινή συνεδρίαση και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεώς μας, κατά την σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την κήρυξη:
48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την 7.00η ώρα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2011 μέχρι και την 7.00η ώρα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό DERTI,
48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την 6.00η ώρα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2011 μέχρι και την 6.00η ώρα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό SFERA και
48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την 6.00η ώρα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2011 μέχρι και την 6.00η ώρα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό NITRO RADIO
με αιτήματα :
• Στην καταβολή των χρεωστούμενων δεδουλευμένων στα μέλη μας για τους μήνες Σεπτέμβριο 2011 και Οκτώβριο 2011.
• Στην καταβολή στην ΕΣΕΡ των παρακρατηθεισών συνδρομών των μελών μας όπως ορίζει η ΣΣΕ μας.
• Στην πλήρη εφαρμογή της ΣΣΕ μας.
Καλούμε τις Διοικήσεις των ραδιοσταθμών NITRO RADIO, SFERA και DERTI να προχωρήσουν αμέσως ως οφείλουν στην ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας».