16 Νοε 2011

Η ΓΕΝΟΠ έκοψε το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας εξαιτίας των οφειλών του


Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ ένα τέταρτο πριν τις οκτώ πήγαν με τα εργαλεία τους στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Στουρνάρη, άνοιξαν τον μετασχηματιστή που δίνει ρεύμα στο υπουργείο Υγεία και ...κατέβασαν τους διακόπτες, κόβοντας την παροχή.
Με αυτόν τον τρόπο η ΓΕΝΟΠ θέλει να διαμαρτυρηθεί για το χαράτσι και την απειλή διακοπής του ρεύματος στους πολίτες τη στιγμή που το κράτος χρωστάει απίστευτα ποσά.
Έκοψε το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας η ΓΕΝΟΠ! Όπως λένε οι συνδικαλιστές τα χρέη του υπουργείου είναι 3.800.000 ενώ συνολικά το κράτος χρωστάει 141 εκατομμύρια.
Αναλυτικά οι οφειλές του Δημοσίου

Υπουργεία:

Υποδομών 46,63 εκ. ευρώ
Εθνικής Άμυνας
ΓΕΝ 1,55 εκ ευρώ
ΓΕΣ 9,41 εκ. ευρώ
Προστασίας Πολίτη 7,10 εκ. ευρώ
Εσωτερικών σύνολο 14, 50 εκ. ευρώ
Δικαιοσύνης 4,41 εκ. ευρώ
Οικονομίας 0,9 εκ. ευρώ
Πολιτισμού 2,3 εκ. ευρώ
Παιδείας 2,2 εκ. ευρώ
Οργανισμοί 7,4 ευρώ
Αττικό Μετρό 6,7
Σεισμόπληκτοι Αττικής 4,7
Επιχειρήσεις Ύδρευσης αποχέτευσης 20,85 εκ. ευρώ
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αυτή τη στιγμή 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα ζουν “σαν σκουπίδια” κάτω από το όριο της φτώχειας και σε αυτούς η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα ενώ στο Δημόσιο με χρέη 10 ετών δεν κάνει διακοπές
Γιατί στο υπουργείο Υγείας; Γιατί το ρεύμα κόβεται χωρίς διακρίσεις λένε οι συνδικαλιστές φτωχοί άνθρωποι που έχουν ηλεκτρικές συσκευές υποστήριξης (οξυγόνο κλπ) στο σπίτι κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους λένε οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ καθώς η διοίκηση της ΔΕΗ δεν κάνει διακρίσεις.