8 Νοε 2011

Πάνε για …ΟΣΚΑΡ τα στελέχη του κόμματος των αποστράτων!


Tην 21η Νοεμβρίου στο «Οσκαρ» θα γίνει  η Ίδρυση του Πολιτικού Φορέα των αποστράτων αξιωματικών.
Οπως έγραψε  η prionokordela o νέος αυτός πολιτικός αυτός φορέας, θα φέρει το όνομα «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και ως έμβλημα έχει σχήμα αποτελούμενο από τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές, γαιώδους, βαθέος κυανού και γαλάζιου αντίστοιχα. Τα χρώματα αυτά, όπως ανακοίνωσαν οι εμπλεκόμενοι,  συμβολίζουν τη γη, τον αέρα και τη θάλασσα μας, στοιχεία Εθνικής κυριαρχίας, τα οποία σήμερα διακυβεύονται από ενέργειες και παραλείψεις του πολιτικού κατεστημένου.
Για το καταστατικό, λένε οτι είναι  καινοτόμο και προοδευτικό, οτι περιλαμβάνει διατάξεις που διασφαλίζουν τη δημοκρατική λειτουργία των οργάνων του κόμματος, την υπευθυνότητα, τον κάθετο και οριζόντιο έλεγχο και την αξιοκρατική λειτουργία σε όλα τα οργανικά επίπεδα.
Ιδού η σχετική πρόσκληση για την εκδήλωση της  21ης Νοεμβρίου:


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Πρωτοβουλία Αποστράτων Αξιωματικών για Ίδρυση Πολιτικού Φορέα
Σας καλεί την 21 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 μ.μ στο Ξενοδοχείο OSCAR στην Αθήνα, στη στάση ΜΕΤΡΟ «Σταθμός Λαρίσης», αίθουσα ΔΙΟΝΥΣΟΣ.    Σκοπός της εκδηλώσεως είναι η παρουσίαση προς τον Ελληνικό Λαό  του νέου πολιτικού κόμματος.
Το νέο κόμμα ιδρύεται υπό τις παρούσες δύσκολες, για την Πατρίδα μας, συνθήκες οι οποίες χαρακτηρίζουν το τέλος της μεταπολιτευτικής περιόδου.
Η νέα όμως αυτή πολιτική δύναμη που δημιουργείται και εμφανίζεται στον πολιτικό βίο της Χώρας μας,  με την ενθουσιώδη υποστήριξη των φίλων μας από όλη την Ελλάδα, θα αποτελέσει την ελπίδα για την ανόρθωση του  εθνικού φρονήματος και της αυτοπεποίθησης του Λαού.    Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να μοιραστείτε μαζί μας τον κοινό αγώνα.

-Ο-                                                              -Ο-
Πρόεδρος                                                Γραμματεύς

Νικόλαος Αλικάκος                                     Στέφανος Κων.Σφατίδης
Αξιωματικός ε.α Στρατού Ξηράς               Αξιωματικός ε.α Στρατού Ξηράς