23 Ιουλ 2009

3 Έλληνες ταχυδακτυλουργοί θα δώσουν το παρόν στο Πεκίνο

Την Παρασκευή το μεσημέρι, με την πτήση των EMIRATES, αναχωρεί η αποστολή της Α.Τ (Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών) για το Πεκίνο για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ταχυδακτυλουργών (F.I.S.M.)που θα διεξαχθεί στο στις 26 με 31 Ιουλίου 2009 .
Στην αποστολή συμμετέχουν 7 άτομα. Δύο Έλληνες ταχυδακτυλουργοί θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του παγκόσμιου νικητή και ένας ακόμα θα λάβει μέρος στο μεγάλο GALA .
Ο ΜΑΡΤΙΝΟ στην κατηγορία GENERAL MAGIC και ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ στην κατηγορία CLOSE -UP θα συναγωνισθούν με τους καλύτερους ταχυδακτυλουργούς απ’ όλο τον κόσμο για την κατάκτηση μιας από τις 3 πρώτες θέσεις.

Ένας άλλος καταξιωμένος Έλληνας ταχυδακτυλουργός ο JORGOS θα παρουσιάσει πρόγραμμα στο μεγάλο GALA SHOW της παγκόσμιας αυτής εκδήλωσης.
Την αποστολή θα συνοδεύσει το Δ.Σ της Α.Τ. με επικεφαλή τον ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ο οποίος ,με την ευκαιρία της παγκόσμιας αυτής συνάντησης, θα παραδώσει φάκελο-πρόταση προς το Δ.Σ. της παγκόσμιας Ομοσπονδίας (F..I.S.M.)να αναλάβει αυτή στο μέλλον την παγκόσμια ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΑΓΕΙΑΣ που οργανώνει η Α.Τ. κάθε 4 χρόνια στην Ελλάδα. (Στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2009 η Α.Τ. οργανώνει την 2η κατά σειρά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΩΝ.

Πηγή: olympicmagic.com