1 Φεβ 2013

Προς ΣΤΑΣΥ Α.Ε: Κατά την διάρκεια της επίταξης είναι δωρεάν η μετακίνηση για τους Πολίτες;






Προς ΣΤΑΣΥ Α.Ε

Κοιν: Σύλλογος Εργαζόμενων ΜΕΤΡΟ

Αγαπητοί Κύριοι/ες

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν της επίταξης του μέσου μαζικής μεταφοράς (Μετρό) από τη κυβέρνηση ,οι Πολίτες με τον όρο Καταναλωτές βρίσκονται σε μια «σύγχυση» σχετικά με το εάν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν εισιτήριο για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η επίταξη στα μέσα μαζικής μεταφοράς και συγκεκριμένα στο ΜΕΤΡΟ…

Επειδή είμαστε οι αποδέκτες καθημερινά, σε εκατοντάδες τηλεφωνήματα πολιτών που ζητούν ξεκάθαρη απάντηση καθώς και έπειτα από την διενέργεια έλεγχου από την Γενική /Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος στους Νόμους &Διατάξεις της Επίταξης οι οποίες είναι ασαφείς σας καλούμε με την επιστολή – ερώτηση μας να μας αναλύσετε το παρόν αίτημα μας ….

Κατόπιν προφορικής έρευνας από μέλη του Σωματείου μας διαπιστώσαμε ότι οδηγούμαστε σε «αδιέξοδο» μην γνωρίζοντας ακόμα και οι υπάλληλοι του ΜΕΤΡΟ τι ακριβώς ο Νόμος της επίταξης επιβάλει .

Εμείς θεωρούμε ότι ως Φορέας συμπαράστασης των πολιτών, θα θέλαμε μια ξεκάθαρη απάντηση και όσο το δυνατόν πιο σύντομα μπορείτε πάνω στην ερώτηση μας, προκειμένου και εμείς να ενημερώσουμε το Καταναλωτικό Κοινό για το τι ακριβώς ισχύει.

Ερώτηση: Κατόπιν της επίταξης του ΜΕΤΡΟ από την Κυβέρνηση ο Πολίτης θα πρέπει να πληρώνει το Αντίτιμο του Εισιτηρίου? Κατά την διάρκεια της επίταξης είναι δωρεάν η μετακίνηση για τους Πολίτες?

Μετά Τιμής Φώτης Αλεξόπουλος

Γραφείο τύπου: Φώτης Αλεξόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής
Υπεύθυνος Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
Τηλ Επικ. 2103632443 Γ Σεπτεμβρίου 13 5ος Όροφος...


http://etheldrivers.blogspot.com/