23 Οκτ 2012

Σχετικά με τον μεγαλοδημοσιογράφο που "πάει" με λαθρομετανάστες..

Με το θέμα αυτό δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ,γιατί το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος δεν είναι αδίκημα.
Γούστα είναι αυτά και δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας με το άντερο του.
Αλλά έμαθα μερικές λεπτομέρειες από πολύ σοβαρές και αξιόπιστες πηγές που δεν χωρούν αμφισβήτηση.Ο δημοσιογράφος λοιπόν αυτός από τα πιο μεγάλα ονόματα στο χώρο της τηλεόρασης...είναι πολύ γνωστός μνημονιάκιας και έχει άποψη για τα πάντα..
Φημίζεται επίσης για το ότι στις εκπομπές του δεν καλεί ποτέ εκπρόσωπο της Χ.Α (δεν τους χωνεύει) και είναι φανατικός πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ..
Σημείωση έχουν γίνει ομηρικές μάχες στα τηλεπαράθυρα που εμφανίζεται (τον στέλνουν τα αφεντικά του) για να αντικρούσει τα επιχειρήματα από τους εκπροσώπους των αντιμνημονιακών κομμάτων.

 Στα κρυφοφανερά ραντεβού (το ξέρουν και οι πέτρες στην περιοχή) και σύμφωνα με μαρτυρίες...έρχονται ακόμα και νεαροί που η ηλικία τους δεν πρέπει να είναι πάνω από 17 ετών..Βέβαια αν το παρουμε σύμφωνα με όσα είδαμε στην υπόθεση του Πακιστανού βιαστή της Πάρου...οι πιο πολλοί νεαροί αλλοδαποί έχουν ψεύτικα στοιχεία και δηλώνουν ανήλικοι για να μην απελαθούν. (γεννημένοι όλοι την ίδια χρονιά και την ίδια ημερομηνία 01- Ιανουαρίου)..
Το χειρότερο όμως,ίσως να είναι αυτό...πως ο δημοσιογράφος έχει σχέσεις με κυκλώματα ανδρικής πορνείας .Και ίσως πορνείας ανηλίκων..που όμως επαναλαμβάνω μπορεί να είναι εν αγνοία του..
Στα αυτά τα "παρτάκια" με "ούζα" συμμετέχουν και μερικοί επιχειρηματίες αλλά και κάποιοι άλλοι επώνυμοι..
Η σαπίλα της Ελληνικής κοινωνίας φορά γραβάτες και κουστούμια..και συνήθως κατοικεί στα Βόρεια Προάστια.
Ψιθυρίζεται, μάλιστα, ότι τον τελευταίο καιρό ένας από τους νεαρούς - που γεννήθηκε στο Μπανγκλαντές - αποτέλεσε «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε εκείνον και έναν «ομοϊδεάτη» του κοσμικό επιχειρηματία. Στους δημοσιογραφικούς κύκλους παλαιότερα είχε διαρρεύσει ότι κάποιος από τους νυχτερινούς «επισκέπτες» του τον έχει καταγράψει σε πολύ περίεργες προσωπικές στιγμές.Και μάλιστα με άλλο πασίγνωστο δημοσιογράφο σε μεγάλο ξενοδοχείο..των Αθηνών.
Αυτοί λοιπόν οι απίθανοι τύποι, (τα παπαγαλάκια και οι “ διανοούμενες πόρνες” του συστήματος)περνούν ότι μηνύματα θέλουν οι ίδιοι και τα αφεντικά τους στην ελληνική κοινωνία,χωρίς να τους ελέγχει ποτέ κανένας.Την ώρα που οι ίδιοι είναι πιο σάπιοι και από αυτούς τους πολιτικούς που έφεραν την χώρα σε αυτά τα χάλια.
 Συνεχίζεται.....

http://www.eglimatikotita.gr