17 Σεπ 2012

Ο πρώην σύντροφός της υποστηρίζει ότι, όσο ήταν μαζί του, είχε παράλληλη σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη!Βούλα Παπαχρήστου
Ο πρώην σύντροφος της Βούλας Παπαχρήστου, Λευτέρης Χαχαμίδης, υποστηρίζει σε συνέντευξή του ότι η πρωταθλήτρια του τριπλούν διατηρούσε, όσο ήταν μαζί του, παράλληλη σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη, εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη, ο Λευτέρης Χαχαμίδης δήλωσε ότι σοκαρίστηκε όταν αντιλήφθηκε ότι η σύντροφός του διατηρούσε κρυφό - από εκείνον– λογαριασμό στο twitter όπου αντάλλασσε μηνύματα με τον Ηλία Κασιδιάρη -στον συγκεκριμένο λογαριασμό έγινε μάλιστα και το σχόλιο που της στοίχησε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο: «H πρώην σύντροφος μου, η Βούλα Παπαχρήστου, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Κασιδιάρη, κάτι που κατάλαβα πολύ αργότερα από έναν κρυφό λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από μια φωτογραφία που μου εστάλη, από πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα ενδότερα της Χρυσής Αυγής αλλά και από μια σειρά από γεγονότα, όπως η "τυχαία" συνάντησή μου με τον αδελφό του βουλευτή έξω από το πατρικό της» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο πρώην σύντροφος της αθλήτριας εξήγησε ότι αρχικά κάποιοι φίλοι του -που δούλευαν ως ασφάλεια σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής- τον ενημέρωσαν για τις φήμες σχετικά με τη σχέση της Βούλας Παπαχρήστου και του Ηλία Κασιδιάρη: «Κάποια στιγμή ήρθαν στα χέρια μου φωτογραφίες της Βούλας στις οποίες φαίνεται να συντρώγει με τον αδελφό της και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής.[....] Το συγκεκριμένο μέλος που απεικονίζεται στη φωτογραφία δεν είναι κάποιο τυχαίο αλλά ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, ο Αλέξης Κασιδιάρης.  Όταν είχε πάει στο πατρικό της να μαζέψω τα πράγματά μου είχε έρθει κι εκείνος. Η στάση του δεν ήταν επιθετική απέναντί μου, παρά το γεγονός ότι ανάμεσά σε μένα και στη Βούλα υπήρχε ένταση σχετικά με το πώς θα μοιράσουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. Πιστεύω ότι ο αδελφός του βουλευτή ήρθε εκεί για να δείξουν παρουσία. Με ενόχλησε που μπορεί να διατηρούσε παράλληλη σχέση. Μου φάνηκε πολύ περίεργο να έχει γνωρίσει όλους αυτούς τους ανθρώπους μέσα σε μια εβδομάδα. Με το που γυρίσαμε από τις διακοπές μας, μου ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης μας, έτσι απλά. δεν κάθισε να μου εξηγήσει τι και πώς. Ωστόσο σεβάστηκα την απόφασή της» δήλωσε ο αθλητής του Kick Boxing  και κατέληξε: «Αν συναντούσα στον δρόμο τον Ηλία Κασιδιάρη θα αδιαφορούσα. Δεν ρίχνω ευθύνες στον ίδιο, ότι επειδή χώρισα με τη Βούλα φταίει αυτός. Άνδρας είναι, πιθανός να τον πλησίασε η Βούλα και να γοητεύτηκε. Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του. Αν με προκαλούσε, θα του έλεγα με χιούμορ "Βάλε γάντια και έλα να τα πούμε στο ρινγκ". Οι αρχές μου και ο αθλητισμός με έχουν διδάξει ότι δεν πρέπει να εμπλέκομαι σε φασαρίες στον δρόμο. Μόνο αν χρειαστεί να αμυνθώ. Πάντως ειλικρινά δεν θα ήξερα πώς να αντιδράσω».

Τέλος, σχολιάζοντας το χαστούκι Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη είπε: «Πρώτα από όλα, τέτοιες ενέργειες φανερώνουν δειλία. Δεν χτυπάς ποτέ γυναίκα, ούτε καν σηκώνεις χέρι. Και στα όρια να σε φέρει κάποια, ποτέ δεν αντιδράς με αυτόν τον τρόπο. Όσον αφορά την τεχνική του χτυπήματος, είναι ό,τι χειρότερο έχω δει (γέλια)».