18 Σεπ 2012

Παγκόσμια μελέτη «Το πρόβλημα είναι ότι το Ισλάμ είναι μια επιθετική θρησκεία"

 "Το φονταμενταλιστικό Ισλάμ είναι μια μορφή της θρησκείας που καταστέλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα - έτσι μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί ως φασιστική"     Όλο και περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται πια το Ισλάμ ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα και σε αντίθεση με την επικρατούσα αριστερά που τους υποστηρίζει   «Το Ισλάμ ... δημιουργεί μια κατάσταση μόνιμης εχθρότητας μεταξύ μουσουλμάνων και απίστων."  Διαβάστε μόνοι σας, αυτό που κάνει πιο ενδιαφέρουσα διαγνώσεις των ψυχιάτρων για το Ισλάμ:....


Σε μετάφραση από την Google μια και είναι από πολλές διαφορετικές πηγές του εξωτερικού γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν τολμάει κανείς να πει την αλήθεια για να μην τον χαρακτηρίσουν  "φασίστα και ρατσιστή" .....

GERD EICH BERGER (Το Press)
Replica. Σε μια δημοκρατία πρέπει να παραμείνει το δικαίωμα να ασκεί κριτική και τις αποτυχίες των θρησκειών και θρησκευτικών ηγετών να κοροϊδεύει.
Συμφωνώ με το σχόλιο του Christian Ultsch (« ισλαμοφοβία και τρέλα "," τύπος "από 13,9.) σε πολλούς τομείς, αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάποια σημεία. Ο κ. Ultsch γράφει: «Πόσο λάθος-με επικεφαλής πρέπει να είναι ο κόσμος των ανθρώπων ..." Αλλά δεν είναι αυτό.
Το πραγματικό πρόβλημα είναι το Ισλάμ ως μια επιθετική θρησκεία, όχι οι άλλες απόψεις και αποδεκτών ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε μαζική κλίμακα - όρια - εδώ, το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου. 
Έχω ζήσει τον πόλεμο στην Αυστρία εξακολουθούν να βγαίνουν εκτός, όπως παλιά Ναζί στους Εβραίους προφορικά. Έχω την σάπια δικτατορία του Χίτλερ, ο οποίος ήταν στο μυαλό των πολιτών εξακολουθούν να υπάρχουν εκείνη τη στιγμή, γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Με ανακούφιση, τότε έχω παρατηρήσει ότι γεννήθηκα σε έναν κόσμο όπου μπορείτε να πείτε ό, τι νομίζετε - ακόμα και αν αυτό στρέφεται κατά της Καθολικής Εκκλησίας, για παράδειγμα, ή η κυβέρνηση.
Εγώ αφελώς πιστεύεται ότι αυτή η εξέλιξη δεν θα είναι πλέον να αντιστραφεί. Εγώ δυστυχώς λάθος. Ο Χίτλερ-φασισμός έχει αντικατασταθεί με το ισλαμοφασισμό. Και πάλι, δεν θα πρέπει να μιλούν πιο κριτικά.
Ακόμη και ο κ. Ultsch εκφράζεται σε σχολιασμό του, ώστε πάνω προσεκτικά και με προσοχή, αντί να αντιμετωπίσει αυτές τις θαρραλέα στάση ότι φανατικοί "πιστοί" έχουν στην Ισλαμική που κυριαρχείται από δηλώνει:
Φονταμενταλιστικό Ισλάμ είναι μια μορφή της θρησκείας που καταστέλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα - που μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί ως φασιστική!

Ισλαμοφασισμό αντιταχθεί

Είναι καιρός να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτό το είδος του νέου φασισμού.Μετά από όλα, η πολιτική του κατευνασμού προς τους Ναζί δεν έχει οδηγήσει ακόμη και να περιέχουν την πολιτική του Χίτλερ της επιθετικότητας. Και είναι εναντίον του Ισλάμ μας - δεν καταφέρουμε να καθορίσει τους εαυτούς μας όταν εμείς δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τις αξίες της δημοκρατίας eintreten.Und μην υποστηρίζουν ότι το Ισλάμ δεν πρέπει να εξισώνονται με τους σαλαφιστών - και δεξιά άκρη του, οι σαλαφιστών:
Salafism αντιπροσωπεύει εκείνους θρησκευτική νοοτροπία που έχει παράσχει τη βάση για τις τρομοκρατικές πράξεις κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

«Το Ισλάμ understander" απαιτούνται

Το θέμα είναι ότι σε μια δημοκρατία να έχουν το δικαίωμα να λένε πρέπει να έχουν τη δυνατότητα, ότι οι θρησκείες όπως το Ισλάμ στα μάτια των άθεων αντιπροσωπεύουν μια φοβερή παρερμηνεία της πραγματικότητας, και ότι οι λεγόμενες πιστούς που λειτουργούν στο εγγύς μέλλον κατά τη αμερικανικές πρεσβείες αντιπροσωπεύουν κατά πάσα πιθανότητα ένα μίγμα διαγνωστικών διαστρεβλωμένη άποψη της πραγματικότητας και μια αντικοινωνική διαταραχή της προσωπικότητας.
Έχω σε μια δημοκρατία να έχουν το δικαίωμα να σχολιάσει τον Προφήτη Μωάμεθ χλευαστικά. Ακριβώς όπως μπορεί να κάνουν τη διασκέδαση του Πάπα.
Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να είναι μια δυνατότητα, σαλαφιστών που χρησιμοποιούνται για την ελευθερία της έκφρασης σε μια δημοκρατία - για τις θεραπευτικές τους κανόνες συνεπής συμπεριφοριστική θεραπεία - όταν μια ειρωνική μορφή του Ισλάμ κρίση θα γίνει καθημερινή.
Αυτό θα αντιστοιχούσε στην «οργή» κατά των υπευθύνων πολίτη ως θρησκεία της Λίθινης Εποχής , η οποία με τη σειρά της χρησιμοποιείται συχνά τον όρο «εξέγερση» για να δικαιολογήσει την εγκληματική δράση τους ως Erstürmungen πρεσβεία και τους διπλωμάτες δολοφονίες. Η "understander Ισλάμ" στη χώρα τους την πρόκληση να δούμε τον κόσμο θρησκευτικά κίνητρα εγκλήματα πιο κρίσιμη.