29 Σεπ 2012

Μια είδηση που έκαναν γαργάρα όλα τα ελληνικά ΜΜΕΦυλάκιση 4 χρόνων στον Παύλο Βαρδινογιάννη Ενοχος για δόλια χρεοκοπία

Διαβάστε την και θα διαπιστώσετε ότι δεν την ξέρετε!

Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας  
για τον γόνο της γνωστής οικογένειας  

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που μια ανείπωτη τραγωδία χτύπησε το σπιτικό του Παύλου και της Τζίνας. Ήταν τότε που επίσημα και με τη βούλα ο πάλαι ποτέ ζάμπλουτος επιχειρηματίας έγινε σε μια νύχτα "πτωχός". Την είδηση θα είχαν δημοσιεύσει σε..πράιμ τάιμ το MEGA και το Star, αλλά ας όψονται οι ρεπόρτερ-τζιμάνια του Aman To Mati Mouπου πρόλαβαν και την έβγαλαν στον αέρα στο τσακ, αφήνοντας το MEGA στα κρύα του λουτρού να παίζει ρεπορτάζ - κονσέρβα της Μαρίας Παπαδή για το ίδρυμα Ελπίδα της κυρίας Μαριάννας.

Διάφοροι κακόβουλοι θεώρησαν τότε ότι η πτώχευση ήταν μουσαντένια, χωρίς να βλέπουν την πραγματικότητα που ήθελε την Τζίνα να ξενοπλένει και τον Παύλο να κάνει δουλειές του ποδαριού για να τα φέρουν βόλτα.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, αποκαλύπτεται ότι η οικογένεια έχει τώρα να αντιμετωπίσει και νέο χτύπημα της μοίρας: Απόφαση δικαστηρίου που θεωρεί την πτώχευση – άκουσον άκουσον! – "δόλια", καταδίκασε τον Παύλο Βαρδινογιάννη σε φυλάκιση 4 ετών.

Η είδηση όπως ήταν φυσικά θεωρήθηκε "αμελητέα" από ΟΛΑ τα ΜΜΕ της Ελλάδας και δημοσιεύτηκε στην Κύπρο από το ανάλγητο iKypros.com, το οποίο όπως φαίνεται δεν δείχνει καμιά ευαισθησία στο να δημοσιεύει ειδήσεις για οικογένειες βαριά χτυπημένες από τη μοίρα.

Ελπίζουμε ότι η δικαιοσύνη θα αναλογιστεί τις κοινωνικές προεκτάσεις της απόφασης και θα δείξει την αρμόζουσα επιείκεια ώστε ο Παύλος να μην βρεθεί στο κελί 33 αλλά να εκτίσει την ποινή του δίπλα στην οικογένειά του. Στο φτωχικό Κολωνάκι.


http://alexpolisonline.blogspot.com