22 Αυγ 2012

Eτοιμάζει «ιερό πόλεμο-αρπαχτή» το Ισραήλ, μετά τις 25 Σεπτεμβρίου;


Στο μυαλό τού Νετανιάχου... Eτοιμάζει «ιερό πόλεμο-αρπαχτή» το Ισραήλ, μετά τις 25 Σεπτεμβρίου; Ένα διεισδυτικό κείμενο. Ο Νετανιάχου χρησιμοποιεί τη θρησκεία για να χειραγωγήσει την εβραϊκή κοινή γνώμη ΥΠΕΡ ενός πολέμου "αρπαχτής" κατά του Ιράν, "30 ημερών". Ο άθεος σιωνισμός χρησιμοποιοιεί το Γιόμ Κιπούρ , τη μεγαλύτερη θρησκευτική εορτή των εβραίων, ως μοχλό ανατροπής τού αντιπολεμικού κλίματος... Σημειωτέον ότι, η είδηση πέρασε στο "ντούκου" και από τα Διεθνή ΜΜΕ...


Διαβάζουμε στον " Guardian " για τελεσίγραφο Νετανιάχου προς Ομπάμα:  Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός άμυνας  του Ισραήλ έθεσαν  ως καταληκτική  ημερομηνία την  25η Σεπτεμβρίου για να δηλώσει ξεκάθαρα, μέχρι τότε, ο Ομπάμα  κατά πόσον  οι ΗΠΑ θα αναλάβουν στρατιωτική δράση ! Διαφορετικά, υπονοείται ότι θα προχωρήσουν μόνοι τους κατά του Ιράν...
Δείτε οπωσδήποτε κι εδώ: Netanyahu talks tough in Obama Iran meeting
  
Ας δούμε τα πράγματα λίγο βαθύτερα:  25-26 Σεπτεμβρίου είναι η ιερότερη μέρα για τον εβραϊσμό, η εορτή του Γιόμ Κιπούρ ή της Σκηνοπηγίας. Συγκεκριμένα, στο Ρός Χασνάν (πρωτοχρονιά, που φέτος πέφτει 15-16 Σεπτεμβρίου) πιστεύουν ότι γράφεται από τον Θεό η μοίρα του Ανθρώπου για τον επόμενο χρόνο, στο Βιβλίο της Ζωής.  Ακολουθεί ένα δεκαήμερο μετανοίας ενώπιον Θεού και Ανθρώπων, για να αλλάξουν αυτή τη μοίρα, προς το καλύτερο. Τη δεκάτη ημέρα, το  Γιόμ Κιπούρ, ημέρα απόλυτης νηστείας και αποχής από τα πάντα,  η μοίρα του Ανθρώπου για τον επόμενο χρόνο,  σφραγίζεται  οριστικά από τον Θεό (...τους).


Καταλαβαίνουμε με ποιό τρόπο προσπαθούν οι άθεοι σιωνιστές ηγέτες του Ισραήλ να χειραγωγήσουν και να ξεσηκώσουν τους ισραηλινούς (ευσεβείς και μη ευσεβείς)  υπέρ μίας επίθεσης στο Ιράν, συνδέοντάς την με τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή του εβραισμού... (την ημέρα αυτή ακόμα και οι κοσμικοί εβραίοι πάνε στη συναγωγή, - είναι η μεγαλύτερη γιορτή τους. Κατ’ αναλογία ας πούμε ότι οι δικοί μας που δεν πατάνε σε εκκλησία όλο το χρόνο, μιά λαμπάδα θα την πάρουν για να πάνε στην Ανάσταση...)

Σημειωτέον ότι, σε δημοσκόπηση που έγινε από το Dialog Institute του Ισραήλ, το 46% των Ισραηλινών διαφωνεί με επικείμενη επίθεση στο Ιράν, το 32% την στηρίζει ενώ το 22% δεν έχει γνώμη ! 

Για να ανατρέψουν αυτό το αντιπολεμικό κλίμα, οι άθεοι σιωνιστές, χρησιμοποιούν την εβραϊκή  θρησκεία για τον επεκτατισμό τους, προβάλλοντας το Γιόμ Κιπούρ σαν την ημέρα που θα σφραγιστεί η μοίρα του Ισραήλ  και των πολιτών του, για τον επόμενο χρόνο! «Εκβιάζει» ο Νετανιάχου μέχρι και τον Ομπάμα να δηλώσει υποστήριξη κατά του Ιράν, μέχρι την ημέρα του Γιόμ Κιπούρ. Θέλει  έτσι, να «σφραγίσει» ΚΑΙ τη μοίρα των εβραίων της Αμερικής, τους οποίους χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης!  


Διότι δέκα μέρες πρίν το Γιόμ Κιπούρ όπως είπαμε, εορτάζεται η Πρωτοχρονιά, το Ρός Χασνά. Εκείνη την ημέρα, «όλοι οι κάτοικοι του κόσμου αυτού, περνούν υποτίθεται μπροστά από το Θεό σαν ένα κοπάδι πρόβατα». Την ημέρα εκείνη, ο Θεός, «αποφασίζει το ποιός θα πεθάνει και το ποιός θα ζήσειποιός θα καταστραφεί και ποιός θα εξυψωθεί....».



Σημειωτέον ότι, ο Ομπάμα - άνετα -  θα μπορούσε να είναι και κρυπτοεβραίος - είναι γνωστό ότι ο μέντοράς του Πρύτανις στο Πανεπιστήμιο, που τον ανέδειξε, ήταν εβραίος. Κατά την εκλογή του Ομπάμα, η Jerusalem post έγραφε ατελείωτους διθυράμβους για τον εβραιόφιλο Νέο Πρόεδρο της Αμερικής....

Για να δούμε, λοιπόν, θα ενδώσει ο εβραιόφιλος Αμερικανός(;) πρόεδρος στα τερτίπια των Ισραηλινών ; Θα πεί το πολυπόθητο γι' αυτούς "ναί";





Να υπογραμμίσουμε ότι, ο αρχισιωνιστής Νετανιάχου, αφού “σφραγίσει τη μοίρα των Εβραίων”, την ημέρα του Γιόμ Κιπούρ, θα «σφραγίσει» και τον υπόλοιπο πλανήτη με τα τσιπάκια – σφράγισμα του Αντίχριστου. Με την αναμενόμενη επανεκλογή του Ομπάμα στις ερχόμενες Προεδρικές εκλογές στην Αμερική, και έχοντας περάσει το νόμο για την υποχρεωτική ασφάλιση για τους Αμερικανούς πολίτες,  θα προχωρήσουν και εκεί στις ηλεκτρονικές ταυτότητες, και συντόμως στο τσιπάρισμα – εισαγωγή του σφραγίσματος  χξς μέσα στο ανθρώπινο σώμα.




Στόχος η κατάληψη της Ιερουσαλήμ, και η ανακήρυξή της σε Πρωτεύουσα του Ισραήλ. Εκεί, ταχύτατα , και αφού έχουν ήδη κάνει φοβερή προεργασία (κάντε «κλίκ» εδώ)

 - εικάζεται ότι, έχουν αποθηκεύσει τόνους Χρυσού για να τιμήσουν την  ενθρόνιση του Μεσσία  και ότι ακόμα και ο χρυσός της Ελλάδος που  μάζεψε με τόσο κόπο  ο κος Ααρών Αβουρής (κάντε «κλικ» εδώ)





(Κώστας Σημίτης, κατά το ελληνικότερον) αφού πέρασε προσωρινά από Ελβετία, (κάντε «κλικ» εδώ)

κατέληξε εκεί -  θα ολοκληρώσουν την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού, όπου και θα ενθρονίσουν τον «Μεσσία».
Το βράδι του Γιόμ Κιπούρ,  την 26η Σεπτεμβρίου (φέτος), στο τέλος των εορτασμών, και αφού θα έχει πιά «σφραγιστεί»  από τον Θεό (τους) η μοίρα τους,  θα τραγουδήσουν όπως κάθε χρόνο, ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Μαντεύετε τον τίτλο του απ΄ όσα διαβάσατε παραπάνω;   Oτίτλος   είναι: 

«Και του Χρόνου στην (ανοικοδομημένη)Ιερουσαλήμ...»

Το... τραγούδι τους, εδώ.

Δυστυχώς, είναι πολύ... «ιερός» αυτός ο πόλεμος για να του αντισταθεί πλέον ο ισραηλινός λαός...