26 Ιουλ 2012

Καλή αξιοποίηση …στην Χώρα που κατοικείται απο τους ΤΖΑΜΠΑ και τους ΔΗΘΕΝ !

Καλή αξιοποίηση …στην Χώρα που κατοικείται απο τους ΤΖΑΜΠΑ και τους ΔΗΘΕΝ !Τρομολάγνα ανθρωπάκια, φοβισμένα και κουτοπόνηρα άνθρωπο-υπόζωα, πολίτες κι’ εραστές της χώρας του ΔΗΘΕΝ, θρασύτατοι καπηλευτές του όρου ΕΛΛΗΝΑΣ: ΤΖΑΜΠΑ νομίζετε ότι σας δόθηκε αυτός ο ΆΓΙΟΣ ΤΟΠΟΣ και ΤΖΑΜΠΑ θα τον χάσετε!

Στο αχρηστεμένο, από την Συναισθηματική Πανούκλα (βλέπε Βίλχελμ Ράιχ), μυαλουδάκι σας, το ΔΩΡΕΑΝ, δεν γίνεται κατανοητό σαν ΔΩΡΟ (αποκτημένο με αίμα από τους Δωρητές) …. αλλά σαν ΤΖΑΜΠΑ!


ΤΖΑΜΠΑ και ΔΗΘΕΝ σαν τις μικρόψυχες ζωούλες σας, τις ευνουχισμένες ελπίδες σας, τις αλληλοκαταναλώσεις σας που τους “λογίζεστε ” για ΕΡΩΤΕΣ, τα δια παντός εξοστρακισμένα “όνειρά σας”, την παράκαμψη της συνείδησής σας που την έχετε κάνει “ιδεολογία” και τρόπο ζωής, σαν την στείρα κατανάλωση που ταΐζετε τα ΠΑΙΔΙΑ σας προσπαθώντας να τους κρύψετε τί στ’ αλήθεια συμβαίνει και να τα καταντήσετε θλιβερές καρικατούρες του μίζερου εγώ σας.

ΤΖΑΜΠΑ και ΔΗΘΕΝ … τα διαθέτετε και τα δύο σε αφθονία, σαν το απύθμενο θράσος σας να νομίζετε πως έχετε οτιδήποτε κοινό με το ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΩΝ ΩΝ που η ανθρωπότητα γνώρισε σαν ΕΛΛΗΝΑ!

Λιάστε τα πλαστικοποιημένα σας κορμάκια στον ΗΛΙΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ, ενώ η βουνοκορφή λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω καίγεται, ενώ η ΧΩΡΑ βιάζεται και ξεπουλιέται … κι από Σεπτέμβρη κάντε και καμιά πορειο – παρέλαση … έτσι για το ξεκάρφωμα!!!!

Συνεχίστε απτόητοι να σέρνεστε, να γλύφετε, να αλληλομικροκλέβεστε, να ρουφιανέβεστε, να παρακαλάτε για οίκτο, να ψηφίζετε άχρηστους, να μην κοιτάτε ΠΑΝΩ αλλά τα θλιβερά σας ποδάρια, να “ξεπουλιέστε στο Γιουσουρούμ για ένα κουστούμ”, να πουλάτε φτηνά υποκατάστατα του ΕΡΩΤΑ και της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

Συνεχίστε, στο “τάχαμου μια χαρά” ΚΕΝΟ σας, μπας και “σας παραχωρηθεί“ …”ΑΝΩΘΕΝ”…. λίγο ακόμα ΤΖΑΜΠΑ και πολύ περισσότερο ΔΗΘΕΝ!!!

ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ!

http://www.ramnousia.com/