14 Ιουν 2012

Ξέρεται τι ποσοστά παρέλαβε ο Σαμαράς από την MRB ;


Δείτε τι μπουρδολογίες γράφουν και δεν τολμούν να πουν την αλήθεια . Η πραγματικότητα είναι ότι η MRB έδωσε στον ΣΑΜΑΡΑ τα εξής ποσοστά,και είναι γκαραντί .Ας βγει να μας διαψεύσει. Εμείς  το είδαμε… όνειρο, κύριε εισαγγελέα
ΣΥΡΙΖΑ  33 %
Ν.Δ   29 %
Και επειδή τα γνωρίζουν πρώτα οι αμερικανοί άρχισαν οι πρώτες  ….κολοτούμπες δείτε εδώ. GoldmanSachs: "Αν σχηματιστεί κυβέρνηση δεν βγαίνει από το ευρώ η Ελλάδα"
Γράφουν λοιπόν:
Δύο εταιρείες δημοσκοπήσεων ολοκλήρωσαν πριν από λίγη ώρα τις πρώτες κυλιόμενες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο λόγος για τις έρευνες της MRB και της Rass, τις οποίες παρέλαβε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Με βάσει τα όσα αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές τα δύο πρώτα κόμματα, είναι πολύ πιθανόν να ξεπεράσουν αθροιστικά το 60%. Από κει και πέρα το ΠΑΣΟΚ, δείχνει να σταθεροποιείται πάνω από το 10%, ενώ ο μεγάλος ενισχυμένος στις σφυγμομετρήσεις αυτής της βδομάδας, είναι η «Χρυσή Αυγή», που έχει κερδίσει πάνω από 2%, σε σχέση με το προηγούμενο πενθήμερο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε μέρες πριν από τις εκλογές, παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα (περίπου στο 15%) το ποσοστό των αναποφάσιστων, το οποίο όμως κατανέμεται αναλογικά, σε Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και μικρότερα κόμματα.

ΑΞΙΖΕΙ: Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων, η "Χρυσή Αυγή", μπορεί να αναδειχθεί το τέταρτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής