1 Μαΐ 2012

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

-ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.
-ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΛΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.


-ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ AIDS ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ AIDS...ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ.
-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΘΥΜΑΤΑ.
-Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (620) ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ...ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΓΙΑΤΙ;;;;
-ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ AIDS.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ.
























Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
·  Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
·   Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054. 


Οι 11 ιερόδουλες που εντοπίσθηκαν την Δευτερα διωκονται για κακουργήματα. Ο εισαγγελέας σχημάτισε δικογραφία με τις κατηγορίες:


- βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης
- βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα
- παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών


Και οι 11 πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή.



http://prezatv.blogspot.com