20 Απρ 2012

Πόλεμος ολοκληρωτικός εναντίον των εχθρών της πατρίδας.


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
Η χώρα μας γνωρίζει πλέον μια άνευ προηγουμένου βάρβαρη  κατοχή στον ελεύθερο βίο της. Η ολιγαρχία των πουλημένων οικονομικών οικογενειών  σε αγαστή σύμπνοια με νέο-γενίτσαρους πολιτικούς και διαπλεκόμενους καναλάρχες ξεπούλησαν την χώρα μας  στα κερδοσκοπικά κεφάλαια χωρίς ντροπή και ίχνος πατριωτισμού.
Α
υτή είναι η νέα πραγματικότητα που βιώνει ο δυστυχισμένος τόπος εδώ και 2 χρόνια. Αποφασισμένοι να κρατήσουν και να διατηρήσουν τα άνομα συμφέροντά τους σε βάρος της ανεξαρτησίας του υπερήφανου λαού που στα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια δίνει αδιάκοπες μάχες για την διατήρηση της φυσιογνωμίας του που έρχεται από τα βάθη των αιώνων. Γνωρίζουμε καλά τον τόπο και τον λαό  μας,  τις αδυναμίες του αλλά και τα ανυπέρβλητα προτερήματα του. Γνωρίζουμε το εκπληκτικό του φώς που αγκαλιάζει με απέραντη τρυφερότητα κάθε σπιθαμή της γης και κάθε φανερή ή κρυφή πτυχή της εδαφικής του μορφολογίας σε στεριά , νησιά και θάλασσα .Κάθε κομμάτι της χώρας αυτής είναι ποτισμένο με ιδρώτα και αίμα για την διατήρησή του ,τη ανάπτυξή του και γνωρίζουμε επίσης πώς να διεκδικούμε αυτό που δεν καταλαβαίνουν σε Δύση και Ανατολή ,την αγάπη για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια που με τόση ευκολία και πρωτοφανή  αδιαφορία παρέδωσαν ένα λαό στους πτωχοτραπεζοκράτες  μόνο για την διατήρηση τους στην εξουσία.
Οι Έλληνες δεν οφείλουν τίποτα ,τα πάντα που απεδέχθησαν είναι παράνομα και κάθε πράξη των πολιτικών εκείνων που με περισσή ευκολία παραδίδουν τον μόχθο του λαού στις ορέξεις των επικυρίαρχων της Ευρώπης  δηλαδή τους Γερμανούς ,το Δ.Ν.Τ. και τα κερδοσκοπικά κεφάλαια.
Οι εκλογές που οι προδότες πολιτικοί αναγκάζονται να αποδεχθούν αλλά και με φοβερές πιέσεις στον λαό από πλευράς των δημίων μας για να εκβιάσουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να συνεχίζουν το ληστρικό τους έργο . Αντίσταση σε όλους εκείνους που εξανδραποδίζουν ένα λαό και τον οδηγούν στην διάλυση του κοινωνική και εθνική.
Αντίσταση και εκδίωξη από τα πατρώα εδάφη των προδοτών εκείνων που υπογράφουν το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου με τις ληστρικές συμβάσεις .
Αντίσταση των  στρατευμένων παιδιών του λαού μας, στην διάλυσή τους και την μετατροπή τους σε στρατό εσωτερικής καταστολής και σε φύλακες των αποφάσεων της Ε.Ε. που μετατράπηκε σε δυνάστη με απεριόριστη εξουσία στην πατρίδα μας.
Αντίσταση των υπαλλήλων του δημοσίου που έχουν την ευθύνη να εφαρμόζουν τους παράνομους νόμους που προωθούνται  από την ομάδα εκείνων  που παρέβησαν τον όρκο τους στο σύνταγμα και τους  νόμους.
Αντίσταση των υπαλλήλων των Σωμάτων Ασφαλείας που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνονται συνεργοί των παράνομων αποφάσεων των εξωνημένων προϊσταμένων τους.
Αντίσταση των υπαλλήλων των κρίσιμων παραγωγικών μονάδων της χώρας που πρέπει να διατηρούν την επιχειρησιακή ετοιμότητα  τους σε κάθε προσπάθεια  ξεπουλήματος σε αλλότρια και άνομα συμφέροντα. Το παράδειγμα του Ο.Τ.Ε. δεν είναι παράδειγμα προς αποφυγή ;
Αντίσταση των δασκάλων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης για την αλλοτρίωση της φυσιογνωμίας της μάθησης και την υποβάθμισή της  που το καταστροφικό αποτέλεσμα θα έχει οδυνηρές και μακροχρόνιες επιπτώσεις στα παιδιά μας. Γίνετε εμπνευστές και πρότυπα ενός άλλου τρόπου ζωής  και όχι της εύκολης και εθνομηδενιστικής πορείας που επιβλήθηκε στην πατρίδα μας.
Αντίσταση των αγροτών στην διάλυσή τους και μετατροπή των χωραφιών τους σε πηγές ενέργειας φωτοβολταϊκών μονάδων.
Αντίσταση όλων των εργατών στους χώρους εργασίας  και την περιφρούρηση των χώρων της  παραγωγής  και της ανάπτυξης.
Αντίσταση των τραπεζικών υπαλλήλων που καλούνται να εφαρμόσουν αντεθνικούς νόμους και διατάξεις σε βάρος των δανειοληπτών .
Αντίσταση τέλος για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα που υφίσταται την καθημερινή πρακτική της κατοχής και που βλέπει ότι δεν υπάρχει ελπίδα και προοπτική για το μέλλον το δικό του   και των παιδιών του .
Αντισταθείτε και βροντοφωνάξτε ΟΧΙ σε όλους εκείνους που πολύ εύκολα μας παρέδωσαν στην καταστροφική  μανία διάλυσης μας στα κερδοσκοπικά κεφάλαια.
Αντισταθείτε στην Ευρώπη των κερδοσκόπων, απαιτείστε με την ψήφο σας την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, αγωνιστείτε για την ελευθερία την ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια του λαού μας.
Ψήφος στο ψηφοδέλτιο συνεργασίας ΟΧΙ γιατί είναι η δική μας επιλογή.
Η Ελλάδα μας λέει ΝΑΙ.
Μάντζαρης Γιώργος
Πυρήνας Αμαρουσίου –Πεύκης –Λυκόβρυσης.