19 Απρ 2012

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ-ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΞΕΦΝΙΚΑ ΠΡΟΑΝAΓΓΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ 
Στα τέλη της άλλης εβδομάδας θα λειτουργήσει το πρώτο κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα, όπως ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο υπουργός δήλωσε πως από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν να μεταφέρονται σταδιακά στο κέντρο οι πρώτοι μη νόμιμοι μετανάστες και απευθυνόμενος στην τοπική κοινωνία, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας


Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι οι μη νόμιμοι μετανάστες που θα κρατούνται σε αυτά τα κέντρα θα μένουν λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια με πληρωμένο εισιτήριο θα επιστρέφουν στις πατρίδες τους, λαμβάνοντας παράλληλα μια μικρή οικονομική ενίσχυση.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης κάλεσε για μία ακόμη φορά όποιον κινείται παράνομα στη χώρα να την εγκαταλείψει με την διαδικασία του εθελοντικού επαναπατρισμού.

Επίσης έκανε λόγο για κράτος το οποίο προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών και αναφερόμενος στη Συνθήκη Σένγκεν τη χαρακτήρισε ως κεκτημένο «που δεν το διαπραγματευόμαστε».




http://prezatv.blogspot.com/