13 Μαρ 2012

ΧΑΦΙΕΔΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΔΕΝ  ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!
ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!

Να κατέβει ο στρατός φωνάζουν οι πουλημένοι! Έστησαν έναν λαό κυριολεκτικά στον τοίχο. Ψυχολογικός πόλεμος μέσα από τα media-blogs και άγιος ο θεός. Τώρα που όλα τακτοποιήθηκαν δεν θα κατέβει ο στρατός;;;; Τώρα που τα cds του μαλάκα πληρώνονται στην ώρα τους που πήγε το εθνικό φρόνημα;;; Που πήγαν οι απόστρατοι;;;  Τους ετοιμάζουν για να δώσουν παράσταση την 25η Μαρτίου;;;; Που χάθηκαν οι τρομοκράτες;;;; Που είναι οι γνωστοί άγνωστοι;; Που χάθηκαν οι αδέσμευτοι Έλληνες τώρα που έχουμε επιλεκτική χρεωκοπία στα ταμεία;;;  Που εξαφανίστηκε το φοιτητικό κίνημα;; Που χάθηκαν οι μεγάλοι γραφιάδες;;;; Που χάθηκαν τα ραμολιμέντα Μίκης-Γλέζος;  ΟΛΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ. OΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΧΑΦΙΕΔΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αυτό ήταν το όλο κόλπο. Μάς έβαλαν στο ΔΝΤ και μετά έβαλαν τους ανισσόροπους να παίξουν με τον λαό. Υποθήκευσαν το σύνολο της πατρίδας μας, για να πληρωθούν από τα αφεντικά. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό. Όλοι μαζί ΈΒΑΛΑΝ  ένα χεράκι, για ν' αποπροσανατολίσουν και να μπερδέψουν τον κόσμο μέχρι αηδίας και φυσικά τα κατάφεραν .Τώρα θα μας βάλουν δίπλα σε πεινασμένους, άρρωστους και απειλητικούς λαθρομετανάστες για το καλό μας. Θα στήσουν και βρωμοεκλογές στα μέτρα τους και ΕΓΙΝΕ η δουλειά. Θα παίξουν ένα στημένο παιχνίδι προεκλογικών αντιπαραθέσεων και τέλος το παραμύθι. Όσοι ζήσουν σε μια χώρα ρημαδιό. ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.
Πολλά τα λεφτά Αλέκα. Πολλά τα λεφτά Γιώργο. Πολλά τα λεφτά Βαγγέλη. Πολλά τα λεφτά Αντώνη. Πολλά τα λεφτά Μίκη. Πολλά τα λεφτά Αλέξη που σέρνεσαι πίσω από τον Καμμένο για ψήφους. Πολλά τα λεφτά Ντόρα. Πολλά τα λεφτά Μάκη. Πολλά τα λεφτά για την Ελληνική Αστυνομία. Πολλά τα  λεφτά για τον Ελληνικό Στρατό. Πολλά τα λεφτά για τους γνωστούς, άγνωστους. Πολλά τα λεφτά για τα media. Πολλά τα λεφτά για τις Τράπεζες. Πολλά τα λεφτά για τους ακροδεξιούς. Πολλά τα λεφτά για τις μυστικές υπηρεσίες. Πολλά τα λεφτά για τους εβραίους.

 Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”.

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!