19 Μαρ 2012

Το νέο «πολίτευμα» που θέλει να θεμελιώσει το ΔΝΤ στην Ελλάδα


Τι πολιτικό σκηνικό ετοιμάζουν… πάση θυσία οι τοκογλύφοι «σωτήρες» - Να' χουμε σ' αυτά το νου μας στο εκλογικό παραβάν...
Το 1974, ήρθαν ως σωτήρες από το εξωτερικό (εξορία πολυτελείας) για να… αποκαταστήσουν την Δημοκρατία μετά από την Χούντα και την εισβολή στην Κύπρο. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε…
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ «γενιά του Πολυτεχνείου» αποτελείτο από άτομα που σε μεγάλο ποσοστό δεν εξαργύρωσαν τον αγώνα τους, δεν ήταν στο πανεπιστήμιο το 1973 με την σκέψη μετά να γίνουν «μεγάλοι». Γι’ αυτό θλίβονται και εξοργίζονται (το’ χουμε δει σε διαδηλώσεις) περισσότερο ίσως από τους νέους ή τους συνταξιούχους για την κατάντια της Μεταπολίτευσης και όσων αντάλλαξαν την φήμη του αγωνιστή (αν ήταν Ελλάδα στην χούντα) με λεφτά και θέση στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ελίτ.
Αυτή η ελίτ, αμετανόητη για τα σκάνδαλα και την καταλήστευση του πλούτου των Ελλήνων, την διετία ΓΑΠ και το πείραμα Παπαδήμου (πείραμα πάνω στους Έλληνες), θέλει, σε συνεργασία με τους τοκογλύφους που μας έφεραν για «βοήθεια», να φτιάξει ένα νέο «πολίτευμα» και μια νέα κατάσταση, μετά τις εκλογές, που να την βολεύει. Τιμωρεί την Ελλάδα, γιατί μισεί το δώρο της, την Δημοκρατία και την πολιτική.
Στην αρχαία Αθήνα, όπου εδραιώθηκε η Δημοκρατία, οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι ήταν στο περιθώριο της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Αυτό γιατί υπήρχε Νόμος (οι αρχαίοι νομοθέτες είναι μερικοί από τους 7 σοφούς της αρχαιότητας).

Αφού δεν μπορούν να αποφύγουν τις εκλογές, στοχοποιούν, εκτός από τους Έλληνες, την Αριστερά. Με βάση την προπαγάνδα τους, οι Έλληνες δεν θέλουν να «βοηθηθούν» και ρίχνουν τα βάρη στην Γερμανία για τα «δικά τους» λάθη και ψέματα. Η ψήφος τους θα είναι ψήφος διαμαρτυρίας, σε αριστερούς «ακραίους», κομμουνιστές ή ακροδεξιούς, δηλαδή σε κάθε περίπτωση, ο Έλληνας πια είναι «ακραίο» στοιχείο, που, φυσικά, μολύνει την Ευρώπη (το’ πε ο Sarkozy), διαχέει την κρίση (Δανή πρωθυπουργός - είναι νέα στο αξίωμα και πρέπει να τα’ χει καλά με την ακροδεξιά-) και είναι καρκίνος (Φιλανδή Υπουργός Οικονομικών).

Από τον «πειθαρχημένο και «ενάρετο» Βορρά της Ευρώπης και το ΔΝΤ, το μήνυμα είναι σαφές. Δεν έχουν γίνει πολλές θυσίες ακόμα από την Ελλάδα, άλλες χώρες έχουν μικρότερους μισθούς και όμως, αδιαμαρτύρητα, την δανείζουν, υπάρχει περιθώριο μειώσεων μισθών και συντάξεων (δηλώσεις Thomsen, Mors).

Το λένε, εδώ είναι το πιο σημαντικό, ότι όσα συμφωνήθηκαν από την «κυβέρνηση» Παπαδήμου (παράνομη, καθότι μη εκλεγμένη, αποτελούμενη από κόμματα-συμμορίες ληστών και πλιατσικολόγων, που αυθαίρετα κλείνουν υποθέσεις σκανδάλων και διαφθοράς και κρύβονται από το ΚΑΘΗΚΟΝ τους να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία, η οποία ακολουθεί την ολέθρια πολιτική, βάση σχεδίου, πολύ κερδοφόρου για τον πρ. πρωθυπουργό ΓΑΠ, τους φίλους και την οικογένειά του, εκποίησης του εθνικού πλούτου και εξαφάνισης του ελληνικού λαού και μετατροπής της Ελλάδας από ανεξάρτητο, σχετικά, κράτος, σε αποικία, προτεκτοράτο και γεωπολιτικό χώρο, με πολυπολιτισμική σύνθεση πληθυσμού, χωρίς γνώση της ιστορίας και του παρελθόντος της, χάρη σε «αναθεωρημένη» παιδεία, χωρίς «εθνικιστικές» αναφορές) για το «κούρεμα» του χρέους (που αυξήθηκε 2 χρόνια παρά τις 11 μειώσεις μισθών και συντάξεων, δηλ. τριπλάσια μείωση από τις άλλες χώρες της ΕΕ με μνημόνιο (ο Reichenbach το παραδέχθηκε), οι οποίες μας δείχνονται ως πρότυπο που εμείς, σαν «κακοί» δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε, όπως και όσα έφεραν τον ΓΑΠ στην εξουσία, μετά από την υφαρπαγή ψήφου το 2009), δεσμεύουν ΚΑΙ την επόμενη, ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβέρνηση. Η οποία επιθυμούν να είναι συγκυβέρνηση(συνενόχων κλεφτών) με Σαμαρά πρωθυπουργό και Παπαδήμο Αντιπρόεδρο.

Αυτοί υποσχέθηκαν νέα μέτρα € 14 (όχι 11,5) δισ. τον Ιούνιο, για την λήψη από το ΔΝΤ € 28 δις ως «βοήθεια». Η οποία «βοήθεια» θα έρχεται, μετά από έλεγχο (ό,ποια αστοχία κατά αυτόν μεταφράζεται σε νέα μέτρα), σε 16 ισόποσες δόσεις.
Όλη η βοήθεια της νέας δανειακής σύμβασης, της βασισμένης στο βρετανικό δίκαιο, θα μπαίνει στον ειδικό κλειστό λογαριασμό για την Ελλάδα, η οποία θα πληρώνει πρώτα τις ανάγκες των δανειστών (αποπληρωμή ΟΛΩΝ των δανείων της Ελλάδας, με τοκογλυφικό τόκο) και μετά, με τα ψίχουλα, τις εσωτερικές της υποχρεώσεις.

Αυτό για να συνεχίσει ο Reichenbach να αναδιοργανώνει, μαζί με την πολυεθνική του «κυβέρνηση», την ελληνική διοίκηση και να έρθουν «επενδύσεις».

Φυσικά τα κατοχικά δάνεια, με βάση τα δεδομένα αυτά, πρέπει να τα ξεχάσουμε. Είναι όρος του μνημονίου 2.

Προτεραιότητα στα έργα στην Ελλάδα θα δοθεί στο Σχέδιο HELIOS. Δηλ. την κλοπή της ηλιακής ενέργειας της Ελλάδας, για χάρη της Ευρώπης (κυρίως Γερμανίας).
Ο Shauble είπε ότι είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε τον ήλιο μας στην Ευρώπη! Όπως και οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, με 1η επιλογή μέρους, όχι τυχαία, την Θράκη (με ό,τι κίνδυνο συνεπάγεται αυτό για την περιοχή, λόγω της Τουρκίας και των βλέψεών της).

Η SIEMENS, μετά το συγχωροχάρτι, θα συνεχίσει την συνεργασία της με την χώρα μας. Η Ελλάδα περνάει (περιουσία της) σε εταιρεία στο Λουξεμβούργο και τα πετρέλαια και ο ορυκτός πλούτος υποθηκεύονται.
Γερμανική εταιρεία (ROLAND BERGER), σύμβουλος της Merkel, φτιάχνει αυτά τα σχέδια για την Ελλάδα (και το EUREKA), στα πρότυπα της Α. Γερμανίας της TREUHAND εποχής, σε συνδυασμό με λιτότητα και πειθαρχία Βαϊμάρης.

Αυτό το πράγμα το λένε οι προδότες ελάφρυνση πολιτών από το χρέος, σωτηρία και Δημοκρατία.
Και αμετανόητοι υπερασπίζονται το έγκλημα του 2009-σήμερα… 




http://kostasxan.blogspot.com/