15 Φεβ 2012

MK/ULTRA/kids και GWEN


2_thumb12
Αν και η CIA επιμένει ότι τα πειράματα έχουν εγκαταλειφθεί, ο βετεράνος πράκτορας Victor Marchetti της CIA έχει δηλώσει σε διάφορες συνεντεύξεις ότι η CIA μόνιμα διεξάγει καμπάνιες παραπληροφορήσεως και η έρευνα ελέγχου του νου συνεχίζεται. Το 1977 σε μια συνέντευξη ισχυρίζεται ότι ο ισχυρισμός ότι το πρόγραμμα MK-ULTRA έχει εγκαταλειφθεί, είναι συγκάλυψη.

1_thumb15Τα βίντεο που ακολουθούν, στο τέλος του άρθρου, είναι από αληθινές ακροάσεις θυμάτων που καταθέτουν στις ακροάσεις του MK-ULTRA. Αυτές οι γυναίκες που σε νεαρή ηλικία βιαστήκανε, βασανιστήκανε, αναγκαστήκανε να βασανίσουν και να σκοτώσουν ζώα, πήρανε υποχρεωτικά ναρκωτικές ουσίες, ακτινοβολίες και ένας θεός ξέρει τι άλλο από την Αμερικανική κυβέρνηση και βέβαια αυτές από όσες επέζησαν για να καταθέσουν.
Δείτε λοιπόν το έγγραφο –κάντε κλικ στην εικόνα- στις φωτογραφίες 1 και 2, το MK-ULTRA συνεχίζεται και δεν σταμάτησε ποτέ. Το MKULTRA έχει περίπου 139 εως 159 υποπρογράμματα, κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι όλα αυτά, ούτε και πόσα ακριβώς είναι. Είναι το βασικό πρόγραμμα νοητικού προγραμματισμού της CIA μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν σκεφτούμε πως έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο, με τις τεχνολογικές εξελίξεις -τις εμφανείς τουλάχιστον- να τρέχουν, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε που μπορεί να έχουν φτάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Οι διάφοροι λεωφόροι που χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν την ανθρώπινη συμπεριφορά κάτω από το πρόγραμμα MKULTRA περιλαμβάνουν ακτινοβολία, ηλεκτροσόκ, ψυχολογία, ψυχιατρική, κοινωνιολογία, γραφολογία, ουσίες παρενοχλήσεως και παραστρατιωτικές συσκευές και υλικά. Το “LSD” είναι η πλέον χορηγούμενη “ουσία”.
Μια ειδική υπηρεσία η MKDELTA, δημιουργήθηκε για να ελέγχει το πρόγραμμα MKULTRA στο εξωτερικό. Τα υλικά MKULTRA/DELTA χρησιμοποιούνται για την παρενόχληση και την δολοφονία χαρακτήρων. Από τα 149 υποπρογράμματα κάτω από την ομπρέλα του MKULTRA που έχουν αναγνωρισθεί, το πρόγραμμα MONARCH, επίσημα ξεκίνησε από τον Αμερικανικό Στρατό στις αρχές του 1960 (αν και ουσιαστικά πολύ νωρίτερα).
8_thumb5Είναι το πιο σημαντικό και είναι χαρακτηρισμένο TOP SECRET για λόγους Εθνικής Ασφαλείας. Το MONARCH μπορεί να προήλθε από την επιχείρηση SPELLBINDER η οποία δημιουργούσε Μαντζουριανούς υποψήφιους, οι οποίοι ενεργοποιούνται με μια κωδική λέξη η φράση για να σκοτώσουν και να αυτοκαταστραφούν.
Η επιχείρηση OFTEN, μια μελέτη που προσπάθησε να ελέγξει τις απόκρυφες δυνάμεις ήταν ένα από τα αρκετά προγράμματα που προσπάθησαν να αποκρύψουν την ύπουλη πραγματικότητα του προγράμματος MONARCH.
Πολύ πάνω από ΔΥΟ εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν προγραμματιστεί με την μέθοδο Νοητικού Προγραμματισμού της τραυματικής εμπειρίας από το 1947, όπως παραδέχτηκε επίσημα η CIA το 1970, και όμως παραμένει μυστικό από το κοινό. Δες άρθρο μου (“Mind Control” Στην Αμερική ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIKTA ΜΑΤΙΑ Πέντε εύκολα βήματα να κατασκευάσετε έναν Μαντζουριανό υποψήφιο.)
Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τους Illuminati το πρόγραμμα νοητικού έλεγχου Monarch (από την πεταλούδα Μonarch), φοράει ένα ειδικό δαχτυλίδι. Ειδικά ένα δαχτυλίδι με μπλε τοπάζι. Όπως ο Arnold Schwarzenegger.
Συγκεκριμένες δραστηριότητες του εγκεφάλου σκανδαλίζονται από την χρήση του Prozac, για να γίνουν οι άνθρωποι δολοφόνοι ή αυτοκτονικοί. Χάρις στην έρευνα των ελεγχόμενων εταιρειών από τους Illuminati, το Δίκτυο γνωρίζει επακριβώς πως να χρησιμοποιήσει τα κύματα ELF με διανυσματική στόχευση ενός ατόμου, χρησιμοποιώντας 3 ξεχωριστούς πύργους για να ενεργοποιήσει το ελεγχόμενο μυαλό από το Prozac για να δολοφονήσει.
Αυτό γίνεται για να προωθήσουν πράξεις αναρχίας και βίας για να επιβληθεί νόμος που θα αφαιρέσει τα όπλα από τους πολίτες των ΗΠΑ. Γιατί αλλιώς στην επιβολή της NWO θα έχουν τεράστιες απώλειες και ίσως αποτύχουν. Εάν ένας σκλάβος δεν συμμορφώνεται πρέπει να τον πετάξουν από τις τάξεις τους. Απλώς τους σκανδαλίζουν να κάνουν δολοφονική επίθεση και μετά παρακολουθούν την αστυνομία να τους σκοτώνει.
4_thumb
Σύστημα GWEN
Δυστυχώς για εμάς τους ανθρώπους, τα κύματα ELF (extra low frequency) διαπερνούν σχεδόν τα πάντα. Δες άρθρο μου “Οι Άγνωστοι Ήρωες ΤΩΝ ULF και ELF”  Ο στρατός των ΗΠΑ έχει κτίσει το Ground Wave Emergency Network (GWEN) σε όλες τις ΗΠΑ με αρκετές εκατοντάδες 300-500 πύργους GWEN που εκπέμπουν σε πολύ χαμηλές συχνότητες για να καλύψουν τηλεπικοινωνιακά τον στρατό της χώρας πριν και μετά σε μια πυρηνική επίθεση εναντίον της. Αυτή είναι η επίσημη θέση. Στην πραγματικότητα έχουν διπλό σκοπό. Ο άλλος είναι ο νοητικός έλεγχος του προγραμματισμένου πληθυσμού (πολλά εκατομμύρια). Φυσικά υπάρχουν και OverSeas δηλαδή και Εδώ !!!
H χρήση κυμάτων ELF από το πρόγραμμα MKULTRA και τα υποπρογράμματα του, έχει την εξής επίδραση :
1 βάζει ένα άτομο να κοιμηθεί
2 κουράζει η δημιουργεί κατάθλιψη
3 δημιουργεί αίσθημα φόβου
4 δημιουργεί κατάσταση ζόμπι
5 δημιουργεί μια βίαια κατάσταση
6 δημιουργεί κατάσταση σεξουαλικής επιθετικότητας
7 αλλάζει την χημεία των κυττάρων
8 αλλάζει τα επίπεδα των ορμονών
9 επιταχύνει η επιβραδύνει την διαδικασία σύνθεσης του M(RNA)
10 ελέγχει την διαδικασία συναλλαγής του DNA
11 ελέγχει την βιολογική στροφορμή και τις σταθερές συζεύξεως στις τρανσφεράσες των DNA, RNA και RNA
6_thumb
Οι Illuminati κρατάνε την καλύτερη τεχνολογία τους για χρήση κατά την διάρκεια της υλοποιήσεως της Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε λίγα χρόνια. Οι εμφυτεύσεις (όχι οι συνηθισμένες που ξέρετε) στους νοητικούς τους σκλάβους χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων για να τους περνάνε σκέψεις, όπως αυτές (αυθεντικά δείγματα):
1 “δολοφόνησε την οικογένεια σου”
2 “η κυβέρνηση φταίει, δολοφόνησε τον πρόεδρο”
3 “ δεν μπορείς να έχεις νομική δικαίωση για ότι σου έκανε η κυβέρνηση”
4 “είναι ανώφελο να μας πολεμάς”
5 “θέλεις να κάνεις σεξ με το αντίθετο φύλλο”
6 “θέλεις να γίνεις έμπορος ναρκωτικών”
7 “θέλεις να προστατέψεις την χώρα σου με το να είσαι πιστός στην CIA»
Ο σκοπός να έχουν ένα “Παγκόσμιο Μυαλό” προωθείται από τους ανθρώπους που είναι δεμένοι με τους Illuminati και το κίνημα της Νέας Εποχής που δημιούργησαν. Ο συγγραφέας του βιβλίου της Νέας Εποχής Gods of Aquarius γράφει : “Η μόνη βιώσιμη λύση είναι να ενωθούν τα μυαλά των ανθρώπων σε έναν Υπέρ Εγκέφαλο. Όλο το ανθρώπινο είδος έχει προετοιμαστεί και πρέπει να ενωθεί σε ένα υπέρ ον. Η σύνθεση των ανθρώπινων μυαλών σε ένα παγκόσμιο εγκέφαλο”.
“Με αγαπά”, “Δεν με αγαπά”
Οι υπολογιστές χρησιμοποιούν τους αριθμούς 0, και 1. Το 0 και το 1 παρίστανται ως ON και OFF, κάτι σαν διακόπτης δηλαδή. Στον νοητικό προγραμματισμό αντιπροσωπεύεται από το “Μ αγαπά”, “Δεν μ αγαπά”. Οι νοητικοί προγραμματιστές, όπως ο Dr. Mengele, ευχαριστιόταν να χρησιμοποιεί μια μαργαρίτα και να κόβει τα πέταλα της ένα την φορά. Πρώτο πέταλο “Μαγαπά”. Δεύτερο πέταλο “Δεν μ αγαπά”. ΕΑΝ το τελευταίο πέταλο ήταν “Δεν μ αγαπά” – τότε το παιδί στο οποίο το έκανε, το σκοτώνανε τελετουργικά και πολύ αργά, μπροστά στα άλλα παιδιά που ήταν φυλακισμένα για προγραμματισμό.
Η μέθοδος θανατώσεως των Ιλλουμινάτων – γδάρσιμο ζωντανά – έχει τελειοποιηθεί σε τέχνη, για τον προγραμματισμό και τις τελετές. Να η αναφορά ενός επιζήσαντος θύματος εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
{Το παιχνίδι της μαργαρίτας ήταν τρομακτικό για τα παιδιά και κορύφωνε την προσοχή του θύματος. Τα matrix στηνόντουσαν πάνω στο θανατηφόρο αυτό παιχνίδι. Πως αισθανόσουν να σε προγραμματίζουν με το “Με αγαπά”, “Δεν με αγαπά” του Mengele;
Το παιδί-θύμα, τοποθετούνταν σε ένα κλουβί, εκτεθειμένο και γυμνό. Τα χαμηλής τάσεως σύρματα έζωναν το μεταλλικό κουτί. Το παιδί βίωνε σποραδικά και όχι συγχρονισμένα συνεχώς όμως, ηλεκτρικές εκκενώσεις έως ότου η καρδιά να χτυπά σαν τρελή και το επίπεδο ανησυχίας να είναι εκτός ελέγχου. Τότε ο “δόκτορας” έμπαινε στην σκηνή με ένα σαρκαστικό χλευαστικό χαμόγελο κρατώντας μια μαργαρίτα στο χέρι του. Το σποραδικό ρεύμα συνέχιζε να ρέει στο σώμα του παιδιού. Καθώς το σοκ συνεχιζόταν, ο “δόκτορας” στεκόταν μπροστά στο παιδί μαδώντας την μαργαρίτα. Η μοναδική του επικοινωνία ήταν αυτά τα λόγια : “ΜΕ ΑΓΑΠΑ”, “ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑ”, “ΜΕ ΑΓΑΠΑ”, “ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑ”, ενώ μάδαγε την μαργαρίτα.
Αυτή του η κίνηση τρέλαινε το παιδί, γιατί ήξερε καλά, ότι όταν τραβιόταν το τελευταίο πέταλο και αυτό ήταν «δεν μ αγαπά» αυτό σήμαινε τραγικό, βασανιστικό θάνατο. Το παιδί που «δεν το αγαπούσαν»  γδερνόταν ζωντανό μπροστά στα άλλα παιδιά. ….. τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω ότι τα αναλώσιμα παιδιά ήταν σε κλουβιά γύρω μας, για να μπορούμε όλοι να βλέπουμε. Συνέχιζαν την ίδια διαδικασία καθώς παρακολουθούσαμε. Όταν τραβιόταν το τελευταίο πέταλο της μαργαρίτας. «δεν μ αγαπά» πεθαίνανε.
Κατόπιν ο τρόμος από ότι είχαμε βιώσει βλέποντας και ακούγοντας, μας έκανε να ξέρουμε ότι είμαστε οι επόμενοι, αλλά πότε; Με το που ο γιατρός έφθανε στο “Δεν με αγαπά” μερικά παιδιά ΗΔΗ δεν ξέρανε τι θα πει φόβος. Παίρνανε τις στάχτες των νεκρών παιδιών από το κρεματόριο και τις χρησιμοποιούσαν στον κήπο σαν λίπασμα, ως υπενθύμιση τι συμβαίνει στα παιδιά που δεν τα αγαπάνε.}
Δες άρθρο μου (“Mind Control” Στην Αμερική ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIKTA ΜΑΤΙΑ Πέντε εύκολα βήματα να κατασκευάσετε έναν Μαντζουριανό υποψήφιο.) Τα παραπάνω είναι και παλιά και τελείως νηπιακά εν σχέση με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σήμερα.
Φαντάζεστε, …ε δεν τα κάνουν αυτά στην Ελλάδα ! Χα (στη νιοστή) δεν μπορώ παρά να γελάσω, γιατί εκτός του ότι δεν κοιτάτε ποτέ τον ουρανό, για να δείτε το ψέκασμα των ουρανών μας, θα δείτε τα σύμβολα πάνω στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας; Δείτε λοιπόν μια τέτοια κεραία εδώ στις κάτω φωτό και μάλιστα κάπου στην Κεντρική Ελλάδα ! Στην 4 και 5 διάφορες ακτινοβολίες επηρεασμού. Στην 1η 2η 3η ένα παλιό έγγραφο για το MKULTRA στις 9 Ιουνίου 1953 για το υποπρόγραμμα !!!
Άμα σας λέω για τα MK/ultra/kids μέσα το Facebook, τα Blogs και τα Forums, “Ποιοί καταστρέφουν στα Blog, Forum, F.B”  και κάποιοι δυσανασχετούν, για ένα τόσο άγνωστο θέμα στο ευρύ κοινό, εσάς δεν σας μυρίζει κάτι; Πως δυσανασχετούν για κάτι που ΔΕΝ γνωρίζουν υποτίθεται; Ναι κάτι μυρίζει άσχημα εδώ, μια ψαρίλα μου έρχεται! Λέτε να έχουν καμία σχέση με το Innsmouth και τους Ινσμούθιους του H.P.Lovecraft; Μπααα τι λέω τώρα; Αλλά μιας και μας μύρισε ψαρίλα δεν πάμε για κάνα τσίπουρο με ‘Κθούλου’ στα κάρβουνα;
3_thumb8
11_thumb4
7_thumb7









http://afipnisoy.blogspot.com