20 Φεβ 2012

Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες

Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τη μεγάλη ληστεία των μοναδικών θησαυρών του μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας. 
Όλα αυτά, βεβαίως, τα δάκρυα της εκλογικής εμπορίας και απάτης καταλήγουν σε ένα και μοναδικό ανάθεμα: «Δεν υπάρχει κράτος».

  
Ιδεολογικά σηματοδοτούν την αναγκαιότητα για την ύπαρξη «ισχυρού κράτους», δηλαδή ρίχνουν νερό στο μύλο των ποικίλων δικτατορικών σεναρίων που απεργάζονται τα διεθνή και εγχώρια κέντρα των νέων αποικιοκρατών. 


Το δεν υπάρχει κράτος είναι ένα νανουριστικό τραγουδάκι της καθεστωτικής και «αριστερής» προπαγάνδας για την ύπνωση του λαού. 

Κράτος υπάρχει και μάλιστα ισχυρό, το κράτος των μαφιών του χρήματος και της Νέας Τάξης. Ένα κράτος που υλοποιεί με ιδιάζουσα αγριότητα και αποτελεσματικότητα τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας: Από την καταλήστευση του ελληνικού λαού, την αποτέφρωση της Ελλάδας, μέχρι τις μοχθηρές επιθέσεις εναντίον του εξεγερμένου λαού, τους κουκουλοφόρους προβοκάτορες, τους εμπρηστές, τις συμμορίες των ποικίλων ληστών κ.λπ. 

Αυτό το κράτος και το παρακράτος, με αιχμή τα κυβερνητικά ανδρείκελα των ισχυρών και τους κομματικούς κομπάρσους, ΕΙΝΑΙ που παίζει το ΤΕΛΟΣ μας, που παίζει το ΤΕΛΟΣ και του ελληνικού Πολιτισμού, υλοποιώντας κατά γράμμα, χρόνια τώρα, τη γνωστή «πρόταση» του διαβόητου Κίσινγκερ: 

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα… ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ». 

Μέσα σ’ αυτό τα μακάβριο νεοταξικό παιχνίδι του τέλους του Πολιτισμού μας εντάσσεται και η μεγάλη ληστεία της Αρχαίας Ολυμπίας και η «αμέλεια» (η υποτυπώδης φύλαξη) του κράτους. 

Η «αμέλεια» του κράτους είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιλογή για να αλώσει το παρακράτος κάθε εθνικό, ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο. 

Το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας είχε βρεθεί στο στόχαστρο και των μεγάλων, οργανωμένων παρακρατικών εμπρησμών, του 2008. Διεσώθη τότε συμπτωματικά. 

ΟΥΔΕΙΣ τότε, από αυτούς που χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα δεν απεκάλυψε, ούτε κατήγγειλε, το νεοταξικό αυτό σχέδιο αποτέφρωσης της Ελλάδας από τις μυστικές υπηρεσίες των μαφιόζων του χρήματος. 

ΟΥΔΕΙΣ υπαινίχτηκε ότι η απόπειρα να γίνει στάχτη το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας ήταν Σχέδιο των παρακρατικών μηχανισμών. 

Και ούτε έκτοτε, παρά το οφθαλμοφανές αυτό σχέδιο αποτέφρωσης του μουσείου, πάρθηκαν τα αναγκαία μέτρα φύλαξής του… 

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αφέθηκε στο έλεος των συμμοριών του παρακράτους… 

Σήμερα μας εμπαίζουν όλοι υποκριτικά για τις «τραγικές ελλείψεις φύλαξης»!!! 

Μας εμπαίζουν πολλαπλά γιατί αποκόβουν το γεγονός της ληστείας από τη ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του κράτους, του παρακράτους, του κυβερνητικού και κομματικού οικοδομήματος: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΟΥ και ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ της Ιστορίας μας και του Πολιτισμού μας, πολιτική Κίσινγκερ… 

Είναι αυτή η πολιτική που «οπλίζει» τις συμμορίες (είτε του παρακράτους, είτε ληστών του ποινικού κώδικα, αν και τα όρια μεταξύ τους πλέον δεν είναι ευδιάκριτα) να εφορμούν και να λεηλατούν τον εθνικό θησαυρό μας, να εισβάλλουν ανενόχλητα στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, στη Εθνική Πινακοθήκη χθες, κ.λπ… 

Είναι αυτή η νεοταξική πολιτική που παίζει το τέλος της Ελλάδας, το τέλος της Ιστορίας της και του Πολιτισμού της που ενθαρρύνει, οργανώνει και αφιονίζει τις κουκουλοφόρικες παρακρατικές αλητείες και τους δήθεν «αντιεξουσιαστές» που επιτίθενται, καταστρέφουν, καίνε και αμαυρώνουν τα ιστορικά μνημεία του Πολιτισμού μας: Εκκλησίες, Σημαίες, έργα Τέχνης, πίνακες και αγάλματα, κάθε τι που συμπυκνώνει ιστορικές μνήμες… 

Είναι τα ιερατεία της προπαγάνδας (πολιτικά ιερατεία, δημοσιογραφικά και ακαδημαϊκά) τα οποία με τον οργανωμένο και επιδοτούμενο εθνομηδενισμό τους και τις άγριες και συστηματικές επιθέσεις εναντίον της Ιστορίας, της Ορθοδοξίας και των συμβόλων τής εθνικής και πολιτισμικής μας Κληρονομιάς και Μνήμης, ΠΑΡΕΧΟΥΝτο ιδεολογικό προκάλυμμα στη Νέα Τάξη και «ΟΠΛΙΖΟΥΝ» το χέρι των ποικίλων και πολύχρωμων παρακρατικών συμμοριών της… 

Γι αυτό αποκτούν αποκρουστική διάσταση οι θρηνωδίες του κατεστημένου για τη ληστεία του μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας:Εμπαιγμός ξετσίπωτης υποκρισίας. 

Χρόνια τώρα βάλλουν συστηματικά και ασύστολα εναντίον του Πολιτισμού, της Ιστορίας μας και των εθνικών παραδόσεών μας και τώρα χύνουν μαύρα, δήθεν, δάκρυα… 

Χρόνια τώρα νομιμοποιούν και πυροδοτούν τα αίσχη και τις αλητείες του παρακράτους εναντίον των ιστορικών μνημείων και χώρων και τώρα κλαίνε, σαν τις πληγωμένες πόρνες… 

ΟΛΟΙ αυτοί δεν είναι που έχουν μετατρέψει το ίδιο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τα Προπύλαια κ.λπ σε λαϊκές αγορές των αλλοδαπών, σε εγκληματικά γκέτο των λαθρομεταναστών, σε κολαστήρια των ναρκωτικών και του εγκλήματος; 

Γι αυτό το έγκλημα όχι μόνο δεν μιλάει κανείς τους, αλλά χρόνια αγωνίστηκαν για την πολιτική του νομιμοποίηση… 

Για το Μουσείο της Χίου και τις διώξεις του πίνακα του Ντελακρουά, και εδώ σιγή ιχθύος… 

Το ίδιο και για τον αφανισμό, από το πρωθυπουργικό γραφείο του πίνακα του Βρυζάκη: «H Eλλάς ευγνωμονούσα»! 
http://resaltomag.blogspot.com