14 Ιαν 2012

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΑΣΑ            
κ.  ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο.ΣΥ ΑΕ            
κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ 

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 

Θέμα :    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΟΥΚ.  ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, στους χώρους αφετηριών του συγκροτήματος γραμμών στο Σταθμό ΜΕΤΡΟ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ γίνεται κατ’ εξακολούθηση επιβίβαση – αποβίβαση επιβατών από ιδιωτικές εταιρείες μεταφοράς προσώπων τα οποία οχήματα, σταθμεύοντας στην αριστερή πλευρά του δρόμου κατά μήκος και απέναντι από τις αφετηρίες των λεωφορείων της Δημόσιας Αστικής Συγκοινωνίας, δημιουργούν τα εξής προβλήματα:

1.    Έμμεση παρακώλυση συγκοινωνιών αφού δυσκολεύουν την πρόσβαση των λεωφορείων μας καθώς και την αναχώρησή τους από τα σημεία αφετηριών των γραμμών μας. 

2.    Σημαντικότερο πρόβλημα αποτελεί η συνεχής επιβίβαση – αποβίβαση στα οχήματα αυτά, μεγάλου αριθμού επιβατών, οι οποίοι για να επιβιβαστούν στα πούλμαν διέρχονται κατά μήκος του δρόμου πράγμα που εγκυμονεί κινδύνους ακόμα και για θανατηφόρο ατύχημα. 

Καθιστούμε υπεύθυνη την οποιαδήποτε αρχή έχει λάβει το παρόν έγγραφό μας ότι καμία ευθύνη δεν βαρύνει εργαζόμενους οδηγούς μας σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος, αφού ο χώρος στο σύνολό του έχει μετατραπεί σε μία απέραντη αλάνα διαθέτοντας μόνο σ’ ένα σημείο νόμιμη διάβαση πεζών.    

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΓΟΥΡΗΣ                        ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΙΝΗΣ