14 Δεκ 2011

Λιάνα Κανέλλη: Πώς αγόρασα το σπίτι των 90 εκατομμυρίων στην Εκάλη


βουλευτής, Βουλή, Εκάλη, ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, σπίτιΤη δική της απάντηση σε όσους την «κατηγορούν» ότι ενώ είναι βουλευτής του ΚΚΕ μένει σε πολυτελές σπίτι στην Εκάλη δίνει η Λιάνα Κανέλλη με συνέντευξή της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε στο περιοδικό Crash, η Λιάνα Κανέλη αγόρασε το σπίτι από μια συμμαθήτρια της μητέρας της αντί 90 εκ. δραχμών με δάνειο:
«Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου ,που ήθελε να μετακομίσει.Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα», λέει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια κατηγορεί όσους συνδέουν τον τόπο διαμονής με την «ιδεολογία»:
«Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη; Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;» αναρωτιέται και στη συνέχεια εξηγεί από που προήλθε το όνομα Εκάλη:
«Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός» εξηγεί η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας...