18 Νοε 2011

Εξέλιξη βόμβα! Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θεωρεί συκοφαντική δυσφήμιση την εργασία στην Goldman Sachs! Καλωσορίζουμε τον σύντροφο Γιώργο στον αγώνα!

Μετά βδελυγμίας φαίνεται να διαψεύδει ο υπουργός περιβάλλοντος, κλιματικής αλλάγής κλπ κλπ, την είδηση που αναπαράχθηκε σε κάποιες ιστοσελίδες που διατηρούν καλές σχέσεις με κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, σύμφωνα με την οποία ο κύριος Παπακωνσταντίνου εργάστηκε στο παρελθόν στην Goldman Sachs! Τα δημοσιεύματα αυτά που στο μεσοδιάστημα δεν είχαν διαψευσθεί, παρά το ότι πλέον ο κύριος Παπακωνσταντίνου είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ΛΑΟΣ, μετέφερε ο Πάνος Καμμένος στην βουλή, κατα την προχθεσινή του ομιλία.Εκεί λοιπόν φαίνεται ότι ξύπνησε το DNA του κυρίου Παπακωνσταντίνου. 

Αυτό το ψήγμα ηρωϊσμού που φέρει το Ελληνικό αίμα μέσα στους αιώνες και …εγένετο θαύμα! Ο άνθρωπος που πριν λίγους μήνες εξόργιζε την Ευρώπη για την επιμονή του να υπερασπίζει τα περιβόητα Swaps της Goldman Sachs, εξερράγη! Έστειλε μάλιστα αυστηρή επιστολή στον Πάνο Καμμένο με την οποία του ζητά να ανακαλέσει, θεωρώντας ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ να είσαι υπάλληλος της Goldman Sachs! Αυτό κύριοι είναι το Ελληνικό θαύμα!
Ξύπνησε μέσα του της δικαιοσύνης ο ήλιος ο νοητός και έσπασε τις αλυσίδες. Γιατί πράγματι και εμείς πιστεύουμε ότι είναι υποτιμητικό, άθλιο και ποταπό για έναν Έλληνα να εργάζεται στην Goldman Sachs. Δεν περιμέναμε όμως ποτέ πως θα ακουγόταν από τα χείλη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου!
Εμπρός λοιπόν Γιώργο… τώρα που έκανες την υπέρβαση, ας επιτεθούμε μαζί στον κ. Χριστοδούλου, στον Παπαδόπουλο του ΤΤ αλλά (γιατί όχι;) και στον Κώστα Σημίτη, τον άνθρωπο που άνοιξε την Κερκόπορτα στην εταιρεία – βρυκόλακα!
Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε το επίμαχο σημείο στην επιστολή του: σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου.http://greeknation.blogspot.com/