16 Νοε 2011

«Μιλάει κι ο αρχιρουσφετολόγος»


Γιάννης Μανώλης, Πάνος Καμμένος, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Νέα Δημοκρατία, βουλευτέΜύλος έχει γίνει η Νέα Δημοκρατία μετά την διαγραφή Χατζηγάκη, την επικείμενη διαγραφή Καμμένου και την έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που επιλέγει η ηγεσία του κόμματος να συμπεριφέρεται απέναντι στους βουλευτές.
«Δεν είναι δυνατόν να διαγράφει τον Χατζηγάκη και να μην αγγίζει τον Μανώλη που τόσα έχει πει το τελευταίο διάστημα εναντίον της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ» έλεγε βουλευτής ενώ την ίδια ώρα ο Γραμματέας Συνδικαλισμού του κόμματος ξεσπούσε εναντίον του κ.Χατζηγάκη τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε«αρχιρουσφετολόγο». Τον κατηγόρησε μάλιστα πως «βόλεψε σε συνεργασία με την κυβέρνηση δικά του παιδιά και συγγενικά πρόσωπα από την Αγρογη και τα πήγε στο Νοσοκομείο Τρικάλων».
Οι βουλευτές, ειδικά της Β' Αθηνών έχουν εξοργιστεί και με την ανοχή της ηγεσίας στις μέχρι σήμερα δηλώσεις του Πάνου Καμμένου που -όπως λένε- τον καθιστούν «λαϊκό ήρωα» στα μάτια των ψηφοφόρων. Οι βουλευτές περιμένουν την διαγραφή του μετά την σημερινή ψηφοφορία ακόμα κι αν αυτός δεν καταψηφίσει αλλά επιλέξει να είναι απών. «Φαντάζεσαι να συμπεριφερόμασταν όλοι με αυτόν τον τρόπο; Να κάναμε δηλώσεις και μετά να μην ερχόμασταν στη Βουλή να ψηφίσουμε» ακούστηκε να λέει πολύ επώνυμος συνάδελφος του που εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια με τον κ. Καμμένο.
Ένας άλλος βουλευτής της ίδια εκλογικής περιφέρειας, ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας χθες στον Αντ1 είπε ότι δεν υπάρχει εσωκομματική δημοκρατία και ζήτησε μετά το επόμενο Συνέδριο να αναγνωριστούν τάσεις στο κόμμα.