8 Νοε 2011

«Βόμβα» Κακλαμάνη: Δεν παίζει πλέον το σενάριο Παπαδήμου


«Βόμβα» Κακλαμάνη: Δεν παίζει πλέον το σενάριο ΠαπαδήμουΔεν «παίζει» πλέον το σενάριο Παπαδήμου για την πρωθυπουργία σε κυβέρνηση συνεργασίας, υποστήριξε μιλώτας πριν από λίγο στους διαδρόμους της Βουλής ο Απόστολος Κακλαμάνης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο πρώην πρόεδρος της Βουλής είχε συναντήσεις τόσο με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου όσο και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του: «Ο τόπος έχει ανάγκη κυβερνήσεις και όχι αντιπολίτευση και μπάχαλο. Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη χώρα και πρέπει όλοι να το αντιληφθούν»,
Ερωτώμενος σχετικά με τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος Πέτρο Ευθυμίου και Χρήστο Πρωτόπαπα, ο κ. Κακλαμάνης απέφυγε να πει ο,τιδήποτε για το περιεχόμενο των επαφών του, όπως και για τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Δηκτική, ωστόσο, ήταν η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια και τις φήμες που κυκλοφορούν από το πρωί ότι μπορεί να είναι η εναλλακτική λύση σε περίπτωση που υπάρχει ναυάγιο στη συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού. «Τι είμαι εγώ; Εξωφυλαρούχα;», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν με σκέφτονται στο κέντρο. Εγώ, όπως πολύ καλά ξέρετε, είμαι απέναντι στα συμφέροντα».
Σε άλλη ερώτηση αν υπάρχει πρόβλημα ενότητας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο κ Κακλαμάνης το διέψευσε κατηγορηματικά σημειώνοντας με έμφαση: «Πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι. Πρέπει και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να είναι ενωμένοι. Δεν ωφελεί τη χώρα αυτή την ώρα ο ένας από ΄δώ και ο άλλος από εκεί».