23 Αυγ 2009

Αναβλήθηκαν τα ματς στην Αττική!

Οριστική είναι πλέον η αναβολή των αγώνων της Superleague στην Αττική μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής. ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Πανιώνιος - ΠΑΟΚ θα γίνουν πιθανότατα στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Ο εφιάλτης των πυρκαγιών χτύπησε για άλλο ένα καλοκαίρι την χώρα μας, με επίκεντρο αυτή τη φορά την περιοχή της Αττικής που βρίσκεται σε πύρινο κλοιό από την Παρασκευή το βράδυ.

Όπως είναι λογικό αρκετά γεγονότα που είχαν προγραμματιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως αναβληθούν, λόγω των συνθηκών που επικρατούν αυτή τη στιγμή.

Οριστική αναβολή των αγώνων στην Αττική

Με απόφαση της η διοργανώτρια αρχή της Superleague ανακοίνωσε την οριστική αναβολή των αγώνων στην Αττική, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστή τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

"Η Superleague αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει κηρυχθεί ο νομός Αττικής λόγω των πυρκαγιών, την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Οι δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής - στην Αστυνομική Διεύθυνση της οποίας υπάγεται και το ΟΑΚΑ - και ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, την υγεία των φιλάθλων και των αθλητών καθιστούν επιβεβλημένη τη λήψη της απόφασης αυτής, για τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στην Αττική.

Οι αγώνες θα οριστούν εκ νέου από τη Superleague", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το χρονικό της αναβολής

Όλα ξεκίνησαν όταν τις πρωινές ώρες της Κυριακής διέρρευσε η πληροφορία πως υπάρχει ορατός κίνδυνος αναβολής όλων των αγώνων της Superleague, εξαιτίας των πυρκαγιών.

Αργότερα το μεσημέρι έγινε ξεκάθαρο πως μόνο τα ματς που θα διεξάγονταν στην Αττική θα αναβληθούν, αφού δεν υπάρχει κίνδυνος για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Πηγή: sports24.gr