10 Αυγ 2009

Από το κομμωτήριο κατέληξε στο νοσοκομείο!

Ποτέ δεν φανταζόταν 26χρονη Βολιώτισσα ότι μια συνηθισμένη επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να της προκαλούσε σωματικές βλάβες. Η νεαρή γυναίκα, που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη σε βάρος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, πήγε να βάψει τα μαλλιά της, όταν κατά τη διάρκεια της βαφής ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και τσούξιμο.

Οπως υποστηρίζει στη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, το ανέφερε στην υπεύθυνη, η οποία ωστόσο την καθησύχασε λέγοντάς της ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Φεύγοντας από το κομμωτήριο, όμως, η 26χρονη άρχισε να νιώθει ζαλάδα, να την πονάει το κεφάλι της και να έχει επίμονη φαγούρα. Τρομοκρατημένη αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο, όπου ύστερα από εξέταση οι γιατροί τής χορήγησαν ειδική φαρμακευτική αγωγή επί δεκατρείς ημέρες, καθώς όπως διέγνωσαν είχε υποστεί σοβαρές βλάβες. Σύμφωνα με την κοπέλα, επί περίπου ένα μήνα υπέφερε από ισχυρούς πονοκεφάλους, το δέρμα στο τριχωτό του κεφαλιού της ξεφλούδιζε, ενώ είχε και τριχόπτωση.

Σημειώνεται ότι στη μήνυση που υπέβαλε η Βολιώτισσα επισυνάπτει όλες τις ιατρικές γνωματεύσεις, καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό το οποίο αποδεικνύει τις βλάβες που υπέστη από τη βαφή μαλλιών.

Πηγή: madata.gr