29 Ιουν 2009

Από 1η Ιουλίου το νέο τριήμερο τουριστικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ

Από την 1η Ιουλίου 2009 θα κυκλοφορήσει το νέο εισιτήριο τριών ημερών του ΟΑΣΑ, κόστους 15 ευρώ (Tourist Ticket), για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θα παραμένουν για λίγες ημέρες στην Αθήνα.
Το νέο εισιτήριο θα ισχύει για 3 ημέρες από την πρώτη επικύρωση κατά την πρώτη επιβίβαση για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ. Επίσης ισχύει για απεριόριστες μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και για τη λεωφορειακή γραμμή 400 "ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ".
Η πώληση του 3μερου εισιτηρίου των 15 ευρώ θα γίνεται μόνον από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της ΕΘΕΛ στο αεροδρόμιο, του Προαστιακού στο αεροδρόμιο και στους σταθμούς "Λαρίσης" και "Πειραιάς", από το Μετρό στο σταθμό "Σύνταγμα" και από τον ΗΣΑΠ στους σταθμούς «Πειραιάς» και «Ομόνοια».

Πληροφορίες για το νέο εισιτήριο θα δίνονται μέσω φυλλαδίου που θα διανέμεται από 4 stands που έχει ο ΟΑΣΑ στην αίθουσα των αφίξεων του αεροδρομίου, καθώς και από ειδικό stand που θα είναι τοποθετημένο δίπλα στις αφετηρίες των λεωφορείων στον εξωτερικό χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου -ακριβώς δίπλα από το εκδοτήριο των εισιτηρίων) και στο χώρο του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ