7 Μαΐ 2014

Θάνος Α. Οικονόμου: «Πόλεις που μας αξίζει να ζούμε»

075Γεννημένος στην Παλλήνη το 1973, τέταρτης γενιάς Παλληνιώτης, μεγάλωσα και δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στην περιοχή μας, παρακολουθώντας την εξέλιξή της και τη μεταμόρφωσή της από χωριό σε πόλη.
Η πόλη της Παλλήνης, μαζί με τον Γέρακα και την Ανθούσα, υποδέχθηκαν τα τελευταία χρόνια χιλιάδες νέους κατοίκους, οι οποίοι επένδυσαν συναισθηματικά και οικονομικά στον ενιαίο Δήμο μας, αποσκοπώντας σε ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης.

Οι πόλεις – πρότυπα όμως που μας είχαν υποσχεθεί κάποιοι δεν δημιουργήθηκαν ποτέ! Οι ανάγκες των πολιτών δεν εισακούστηκαν και δεν καλύφθηκαν ποτέ! Άλλοτε με πρόσχημα την οικονομική κρίση και άλλοτε με φαιδρές δικαιολογίες, είδαμε την ποιότητα ζωής στις πόλεις μας, όσο και την αξία των περιουσιών μας να υποβαθμίζονται διαρκώς.
Αφουγκραζόμενος λοιπόν και διαπιστώνοντας τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά, με την ανησυχία και την αβεβαιότητα για το αύριο των παιδιών μας, για την πόλη που θα τους παραδώσουμε, συνειδητοποίησα ότι έφτασε για όλους μας η ώρα της αφύπνισης.
Έτσι αποφάσισα να υποστηρίξω και να στηρίξω ενεργά τον συνδυασμό «ΑΝΘΟΥΣΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ – Πόλεις Για Να Ζεις» και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μερτύρη. Έναν επιτυχημένο επαγγελματία, έναν άνθρωπο με αξίες και παραδόσεις, έναν συμπολίτη μας που βρίσκεται δίπλα μας, γνωρίζει τα προβλήματά μας και διαθέτει όραμα και ρεαλιστικούς στόχους για ένα καλύτερο αύριο!
Ώρα για αφύπνιση, ώρα για συνεισφορά! Τίποτε λιγότερο από ό,τι μας αξίζει: ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.
Θάνος Α. Οικονόμου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος