23 Σεπ 2011

Το δράμα του Νίκου Παπαναστασίου, που έχασε ξαφνικά την 23χρονη κόρη του

Τραγικές στιγμές ζει ο αγαπημένος ηθοποιός! Η είδηση του θανάτου της κόρης του της Ευαγγελίας έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο, με τον σπουδαίο μας κωμικό να ...
δηλώνει στην "Espresso" ανήμπορος να σηκώσει ένα τέτοιο σταυρό!


«Ήταν 12.30, ξημερώματα Δευτέρας. Η Ευαγγελία ήταν για ώρα στο δωμάτιό της. Ακριβώς στο διπλανό δωμάτιο καθόταν η γυναίκα μου που διάβαζε ακόμη τον γιο μας. Ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος κι όταν έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει , τη βρήκαν πεσμένη στο πάτωμα! Το παιδί ζαλίστηκε χάνοντας τις αισθήσεις του και πέφτοντας χτύπησε στην άκρη του κρεβατιού. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω της για να τη σώσουν, αλλά δυστυχώς τη χάσαμε...»

Το άτυχο κορίτσι, όπως εκμυστηρεύθηκε στην εφημερίδα ο γνωστός ηθοποιός, αντιμετώπιζε πρόβλημα βουλιμίας, για το οποίο ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή. η κατάσταση αυτή την είχε εξαντλήσει, με αποτέλεσμα πυκνά συχνά να έχει ζαλάδες. Είχε τελειώσει δραματική σχολή και δειλά - δειλά, με τις συμβουλές του πατέρα της, άνοιγε τα δικά της φτερά στο λαμπερό χώρο του θεάματος..



.http://taxalia.blogspot.com/