5 Απρ 2014

Γερακάρης Ηλίας: Η κοινωνία ξέρει καλά ότι η δημοτική αρχή εκτός από οικονομικά σκάνδαλα και ξεπερασμένες πρακτικές, δεν έχει να της δώσει πλέον, τίποτα απολύτως [Φωτογραφίες]

[GERAKARHS_HIRES-2%2520copy%2520%25284%2529%255B9%255D.jpg]Τι κάνει ο Άνθρωπος…
Φίλες και φίλοι,
Δημότες του ενιαίου Δήμου Παλλήνης ,
Για άλλη μια φορά προεκλογικά γινόμαστε θεατές σε ένα παλαιοκομματικό σκηνικό υποκρισίας και ιδιοτέλειας.
Ένα σκηνικό που υποτιμάει τη νοημοσύνη όλων των σκεπτόμενων συνδημοτών. Ένα έργο που αγανακτήσαμε να το βλέπουμε τις τελευταίες δεκαετίες από όλους τους μαυρογιαλούρους της πολιτικής διοίκησης των Δήμων.

Μα δεν θα υποστούμε μόνο αυτό. Θα υποστούμε σαν δημότες βιαίως και χωρίς να μας ρωτήσει κανείς, όλες τις παρελκόμενες υπηρεσίες που θα μας επιβάλει ο απερχόμενος δήμαρχος, για όλη την υπόλοιπη ζωή μας στην Πόλη.
Γιατί όταν ξεκινάς προεκλογικά να κατασκευάσεις μια πλατεία, πρέπει αυτή η πλατεία να έχει πολύ μπετό. Πολύ μπετό για να εξυπηρετηθούν όλες οι ανάγκες που έχουν μάθει να εξυπηρετούν τις τελευταίες δεκαετίες. Πρέπει να έχει πολύ μπετό γιατί έχουμε πολύ πράσινο στην Πόλη μας και δεν μας χρειάζεται άλλο.
Οπότε να γνωρίζετε ότι από εδώ και πέρα μπορείτε να σταματήσετε να πηγαίνετε στους πράσινους χώρους περιπάτου, που υποσχόταν να δημιουργήσει ο κος Ζούτσος το 2010,
Untitled-1
και να αρχίσετε να πηγαίνετε σε μοντέρνες πλατείες από οπλισμένο σκυρόδεμα, σαν αυτή που έφτιαξε στην πλατεία του Γέρακα και έχει γίνει η καλύτερη τουαλέτα για τους τετράποδους φίλους μας.
Γιατί όπως την έκανε την κεντρική πλατεία του Γέρακα, δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλον εκτός από τους ιδιοκτήτες σκύλων.
Να λοιπόν μια ακόμα σύγχρονη πλατεία οπλισμένου σκυροδέματος που ετοιμάζει ο απερχόμενος Δήμαρχος.

πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση
Magical Snap - 2014.04.03 23.13 - 001
Magical Snap - 2014.04.03 23.15 - 002
Magical Snap - 2014.04.03 23.15 - 003
Αντιλαμβανόμαστε τη μεγάλη υψομετρική διαφορά που υπάρχει στο εμβαδόν της πλατείας, αλλά εάν εσείς και οι μελετητές σας, δεν κατεβάσατε κάποια καλύτερη ιδέα για να έχετε τα λιγότερα μπετά, θα μπορούσατε να απευθυνθείτε σε κανένα αρμόδιο πανεπιστήμιο, που θα σας έκανε και τη μελέτη δώρο. Ή να ρωτήσετε τους ίδιους τους κατοίκους, που σίγουρα χωρίς να είναι μηχανικοί θα έβρισκαν πολύ ομορφότερες, χρηστικότερες και οικονομικότερες λύσεις, από αυτό το αίσχος που διαμορφώνετε.
Τι σας λέω τώρα Κύριε Ζούτσο. Αυτά εσείς τα ακούτε βερεσέ.
Άλλωστε σας τα λέγαμε τα 3 προηγούμενα χρόνια και μας απαξιώνατε.
Έτσι θα την πατήσουν όλοι οι νέοι αξιόλογοι αλλά δυστυχώς κακόμοιροι νέοι σας σύμβουλοι που θα επιδιώξετε να κοροϊδέψετε για άλλη μια φορά.
Όσο για την πλατεία του Γέρακα, σας θυμίζω με μια παλιά φωτογραφία πως ήταν και σας καλώ να κάνετε την σύγκριση σε όλα τα επίπεδα, με τη σημερινή τσιμεντοπλατεία.
πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση
Magical Snap - 2014.04.03 23.17 - 004
Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε ο απερχόμενος την εντολή των Δημοτών για να ολοκληρώσει το έργο του, στην αδέσμευτη παλαιολογική φυλλάδα που ελέγχει.
Να συνεχίσει να δίνει ψεύτικες υποσχέσεις, να καταστρέφει πράσινες και φιλόξενες για τους πολίτες πλατείες και να τις μετατρέπει σε χώρους πολυέξοδου οπλισμένου σκυροδέματος.
Να αφήνει επίσης τις κεντρικότερες παιδικές χαρές της Πόλης μας, στο έλεος του θεού.
Magical Snap - 2014.04.03 23.18 - 005
Magical Snap - 2014.04.03 23.19 - 006
Δείτε τι υπόσχονταν το 2010.
Untitled-1
Να αφήνει να ρημάζουν και να καταστρέφονται υπέροχοι υπαίθριοι χώροι, ενώ υπόσχονταν το ακριβώς αντίθετο. Εδώ διακρίνουμε και τις νέες λάμπες τύπου led.
Magical Snap - 2014.04.03 23.22 - 007
Untitled-2
Όχι μόνο δεν έκανε φυτεύσεις νέων δένδρων αλλά παράτησε και όσα είχε.
Τους υπαίθριους χώρους τους αξιοποιεί κάπως έτσι. Οι εκμεταλλεύσιμοι χώροι για τους πολίτες ρημάζουν και γίνονται τουαλέτες για τα τετράποδα.
Magical Snap - 2014.04.03 23.25 - 008
Untitled-3
Untitled-4
Τι να πείς για το Πεδίο του Άρεως Παλλήνης. Μετά από 3,5 χρόνια μόνο οργή μπορείς να εκφράσεις.
Αγαπητοί φίλοι,
Αυτή τη δημοτική αρχή και τη νοοτροπία που κουβαλάει χρόνια, την βιώσαμε και την γνωρίσαμε από κοντά. Ο κος Ζούτσος και η παρέα του μας υποσχέθηκε παραμύθια:
Untitled-5
Όχι μόνο αθέτησε τις περισσότερες υποσχέσεις από το πρόγραμμα που είχε εξαγγείλει το 2010, αλλά θα υποτιμάει και τη νοημοσύνη των πολιτών μέχρι και την τελευταία στιγμή των εκλογών. Εδώ δεν άκουγε τους συμβούλους που είχε, θα ακούσει τώρα τους πολίτες.
Αυτή η κορεσμένη και αποτυχημένη δημοτική αρχή πρέπει να τελειώσει και θα τελειώσει στις εκλογές του Μαΐου.
Η κοινωνία ξέρει καλά ότι εκτός από οικονομικά σκάνδαλα και ξεπερασμένες πρακτικές, δεν έχει να της δώσει τίποτα απολύτως .

Με Τιμή
Γερακάρης Ηλίας
Υποψήφιος Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης
Όλοι Μαζί < Κωνσταντίνος Μπάκας >