1 Απρ 2014

Οι πόρτες της... ζωής! Κάντε το ψυχολογικό τεστ και γνωρίστε καλύτερα τον εαυτό σας!

Οι πόρτες της... ζωής! Κάντε το ψυχολογικό τεστ και γνωρίστε καλύτερα τον εαυτό σας!
Ανακαλύψτε τη συναισθηματική σας κατάσταση για κάθε τομέα της ζωής σας! Μπροστά σας έχετε τέσσερις πόρτες διαφορετικού χρώματος: Λευκό, μαύρο, κόκκινο και πράσινο. Επιλέξτε με ποια σειρά θα τις ανοίξετε και γνωρίστε καλύτερα τον εαυτό σας!

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Λευκή πόρτα
Η λευκή πόρτα σχετίζεται με τον τομέα της προσωπικότητάς σας αλλά και τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Αν επιλέξετε να ανοίξετε πρώτα τη συγκεκριμένη πόρτα, τότε η προσωπική σας ζωή αλλά και η οικογένειά σας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για εσάς. Φροντίζετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τα άτομα που αγαπάτε, ενώ κάνετε ό,τι μπορείτε για να δίνετε χαρά στους άλλους. Αν η λευκή πόρτα είναι δεύτερη στη λίστα σας τότε έχετε βάλει την προσωπική σας ζωή αλλά και την οικογένεια σε δεύτερη μοίρα και έχετε απορροφηθεί από τη δουλειά και την καριέρα σας. Μην αμελείτε τον εαυτό σας αλλά και τα άτομα που σας αγαπούν. Αν η πόρτα αυτή έρχεται τρίτη στην προτίμησή σας, τότε είναι πολύ πιθανό να νιώθετε ανασφάλεια και να έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, ενώ περιμένετε την επιβεβαίωση από τους δικούς σας ανθρώπους. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και μην απογοητεύεστε εύκολα. Αν η λευκή πόρτα είναι τελευταία στη λίστα σας, τότε δεν έχετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας, καθώς έχετε απορροφηθεί από τη φροντίδα της οικογένειάς σας ή άλλων υποχρεώσεων. Αυτή η επιλογή είναι η πιο συχνή για γυναίκες που έχουν απορροφηθεί από τις υποχρεώσεις του νοικοκυριού, του συζύγου και των παιδιών σε υπερβολικό βαθμό. Χαρίστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και ανανεωθείτε.
Μαύρη πόρτα
Η μαύρη πόρτα αντικατοπτρίζει την αντίληψη του καθένα για τη μοναξιά και κατά πόσο την αποζητάει. Αν η μαύρη πόρτα αποτελεί την πρώτη σας επιλογή, τότε έχετε έντονες τάσεις φυγής και μια έντονη ροπή προς την κατάθλιψη. Εχετε κλειστεί στον εαυτό σας και έχετε γίνει εσωστρεφής. Βρείτε πράγματα που σας γεμίζουν και περάστε ξένοιαστες στιγμές. Αν επιλέξατε δεύτερη τη συγκεκριμένη πόρτα, τότε έχετε τάσεις φυγής όποτε κάτι σας προβληματίζει. Απεχθάνεστε τα προβλήματα και όποτε καλείστε να τα αντιμετωπίσετε προσπαθείτε να τα αποφύγετε. Εστιάστε στη λύση τους για να βρείτε την ηρεμία σας. Αν η πόρτα μαύρου χρώματος έρχεται τρίτη στη λίστα σας, τότε ανά διαστήματα αναζητάτε τη μοναξιά για να ανασυγκροτηθείτε, ενώ σας απασχολεί πολύ ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο βρίσκεται στην τέταρτη πόρτα. Εάν αφήσατε τη μαύρη πόρτα για το τέλος, τότε είστε ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή που αναζητά την επικοινωνία και είναι γεμάτος αισιοδοξία. Επικεντρώνεστε στα θετικά της ζωής σας και δεν πτοείστε από τις δυσκολίες.
Κόκκινη πόρτα
Η κόκκινη πόρτα αφορά τον τομέα των ερωτικών σχέσεων και την αγάπη. Αν αποτελεί την πρώτη σας επιλογή, τότε αν είστε ελεύθερος και προτεραιότητά σας είναι η εύρεση ενός συντρόφου για τη δημιουργία οικογένειας, ενώ αν έχετε ήδη, το κύριο μέλημά σας είναι η φροντίδα της. Αν θέτετε σε δεύτερη μοίρα την κόκκινη πόρτα, εάν είστε ελεύθερος, τότε ο ερωτικός τομέας δεν σας αφορά ιδιαιτέρως, ενώ αν έχετε οικογένεια, παρόλο που θέλετε να χαρίζετε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας, οι υποχρεώσεις σας δεν σας το επιτρέπουν. Αν η κόκκινη πόρτα είναι τρίτη στη λίστα σας, τότε είτε βρίσκεστε σε μια αδιέξοδη σχέση με το άλλο σας μισό είτε έχετε παραιτηθεί από την προσπάθεια να βρείτε τον άνθρωπό σας. Αν αφήσατε την πόρτα για το τέλος, τότε είτε έχετε απογοητευτεί βαθιά συναισθηματικά, είτε αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα με το σύντροφό σας. Η επικοινωνία είναι η αρχή κάθε λύσης.
Πράσινη πόρτα
Η πράσινη πόρτα αφορά τον τομέα της δουλειάς αλλά και τη σχέση που έχετε με τα χρήματα. Αν επιλέξατε αυτή την πόρτα πρώτη, τότε προτεραιότητά σας είναι η καριέρα σας, ενώ δίνετε μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά. Αν η συγκεκριμένη πόρτα είναι δεύτερη στη λίστα σας, τότε προσπαθείτε να ισορροπήσετε μεταξύ δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων με δυσκολία και ο λόγος της εργασίας είναι η απόκτηση χρημάτων. Αν η πράσινη πόρτα είναι η τρίτη επιλογή σας, τότε κρατάτε την ιδανική ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, ενώ δουλεύετε για να δημιουργείτε. Αν αφήσατε αυτή την πόρτα για το τέλος, μισείτε τη δουλειά και την κάνετε καθαρά και μόνο για λόγους επιβίωσης.

http://www.athensmagazine.gr/