29 Μαρ 2014

Συνάντηση με πολίτες της Ανθούσας της "Παρέμβασης για έναν άλλο Δήμο"

Σε έντονους ρυθμούς κινείται τις τελευταίες ημέρες η Δημοτική μας Παράταξη συναντώντας  πολίτες του Δήμου μας, εκπροσώπους μαζικών φορέων, επαγγελματίες, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους και σε συσκέψεις σε σπίτια συνδημοτών, φίλων και υποστηρικτών.
Οι επαφές αυτές έχουν στόχο την τελική διαμόρφωση του προγράμματος διοίκησης του δήμου από την παράταξη μας.

Χθες, αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Απόστολο Βολιώτησυναντήθηκε με ομάδα κατοίκων της Ανθούσας  όπου και έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τα πολύ σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα όπως οι διαδικασίες για την ένταξη στο σχέδιο της περιοχής, το αποχετευτικό, τα σκουπίδια, η πολιτιστική δραστηριότητα, η αναγκαιότητα ενίσχυσης του κοινωνικού ιστού, η ασφάλεια της περιοχής. το εκπαιδευτικό κ.λ.π.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν η αγανάκτηση των κατοίκων από το γεγονός ότι η Ανθούσα συνεχίζει να είναι το αποπαίδι του Δήμου αφού δεν έγινε τίποτα απολύτως στην περιοχή τα τελευταία χρόνια που διοικεί η σημερινή δημοτική αρχή.

Στη συζήτηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι  και τωρινοί δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Λεβαντή και Τάσος Μπουντουβάς καθώς επίσης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  Κώστας ΛάμπρουΚώστας Μαρκαντώνης,Γιώργος Σιμόπουλος και Σταύρος Φυντικάκης.

Δημοτική Σύμβουλος Παλλήνης Μαρία Λεβαντή
Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης
Απόστολος Βολιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Αναστάσιος Μπουντουβάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης
Κώστας Μαρκαντώνης

Πολίτες Ανθούσας


pa-pallini.blogspot.gr