9 Οκτ 2012

TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ UFO! ---

Τα ανθρώπινα ιπτάμενα τηλεκατευθυνόμενα οχήματα που πετούν πάνω από την Ελλάδα, δεν έχουν καμία σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις UFO, που αναφέρουν και καταγράφουν οι συμπολίτες μας εδώ και ένα μήνα στον ουράνιο θόλο της χώρας μας!
Αυτό επιβεβαιώνεται από τα σχήματά τους, τις εμβέλειες που καλύπτουν, την ταχύτητα τους, τον τρόπο που κινούνται, τις ώρες πτήσεων αλλά και από τα ελάχιστα προειδοποιητικά φώτα που τα περιβάλουν!


Ποια είναι όμως αυτά τα εναέρια οχήματα και γιατί δεν είναι δυνατόν να μπερδευτούν από τους μάρτυρες;
Ένα από αυτά, είναι το μη επανδρωμένο αερόχημα που χρησιμοποιείται από τον Οργανισμό Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος (ΟΚΧΕ) για την παραγωγή χαρτογραφικών υποβάθρων υψηλής ακρίβειας, εξοπλισμένο με φωτογραφική μηχανή υψηλής ευκρίνειας.
Είναι ηλεκτρικό, τηλεκατευθυνόμενο, έχει μέγιστο χρόνο πτήσης τις 3,5 ώρες, όμως πετά μόνο κατά την διάρκεια της μέρας και δεν μοιάζει με ufo λόγο του αεροπλανικού σχήματός του. 
Εναέριες λήψεις υψηλής ευκρίνειας με High-Definition συστήματα, πραγματοποιεί και ένα ακόμα τηλεκατευθυνόμενο στους ελληνικούς αιθέρες, το Helicam. Ένα μικρό τηλεκατευθυνόμενο παράξενο ελικοπτεράκι με τέσσερις έλικες, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως από κινηματογραφικά συνεργεία για καταγραφή εναέριων πλάνων που προστίθενται σε σειρές και ταινίες. Αν και μπορεί να τυλιχθεί με λαμπάκια και να κινηθεί ακανόνιστα στον ουρανό ή να σταθεί εντελώς ακίνητο, είναι μικρής εμβέλειας, χαμηλού ύψους και ταράζεται εύκολα από τους ισχυρούς ανέμους.
Το μη επανδρωμένο ιπτάμενο όχημα περιβαλλοντικής παρακολούθησης (το οποίο ίπταται μάλιστα με δική του πρωτοβουλία) και το τηλεκατευθυνόμενο ρομποτικό αερόπλοιο του Εργαστηρίου Τηλεπισκόπησης και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι τα δύο τελευταία παράξενα ιπτάμενα οχήματα που πετούν πάνω από τη χώρα και συγκεκριμένα την βόρειο Ελλάδα. Και αυτά δεν είχαν καμία σχέση με τις φετινές εμφανίσεις της Θεσσαλονίκης, αφού πετούν (πάντα μέρα) μόνο πάνω από τη λίμνη Κορώνεια, το Δέλτα των ποταμών Αξιού, τη Λουδία, τον Αλιάκμονα και τον Θερμαϊκό, καταγράφοντας -με ακρίβεια εκατοστού- τις ανθρωπογενείς παρεμβάσεις στα μέρη αυτά, ως άγρυπνοι φρουροί του ελληνικού περιβάλλοντος.

http://ufotruth-gr.blogspot.gr/