19 Οκτ 2012

Στο κρατητήριο ο Ρομέιν Σάτο, κινδυνεύει με απέλαση, για σκάνδαλο μιλάει η Φενέρ



Σε μια απίστευτη και οδυνηρή διαδικασία έχει μπει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Ρομέιν Σάτο καθώς κρατείται από την αστυνομία της Σλοβενίας.

Συγκεκριμένα, κατά την άφιξη της τουρκικής ομάδας στο αεροδρόμιο της Λιουμπλιάνας για το παιχνίδι της Παρασκευής με την τοπική Ολίμπια, η αστυνομία της θεώρησε πως το διαβατήριο του Κεντροαφρικανού φόργουορντ είναι πλαστό και για αυτό δεν του επετράπη η είσοδος στην χώρα ενώ κινδυνεύει ακόμη και να απελαθεί !

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της Φενέρ όντας εξοργισμένοι με το συμβάν προσπαθούν τόσο μέσω της τουρκικής πρεσβείας όσο και με την σλοβενική ομοσπονδία να βρουν άκρη ενώ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν κάνουν λόγο για διεθνές σκάνδαλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Φενέρ για τον Σάτο αναφέρει:  «Το διαβατήριο του παίκτης της ομάδας μας Ρομέιν Σάτο κρατήθηκε από την αστυνομία της Σλοβενίας, σύμφωνα με τους νόμους της χώρας. Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει νόμιμες και επίσημες έρευνες.
Ο Ρομέιν Σάτο κρατείται παράνομα και είναι σαφές ότι αυτό έγινε για το αυριανό παιχνίδι. Ο Σάτο θα μείνει αυτή τη νύχτα στη φυλακή και δεν θα είναι σε θέση να παίξει αύριο. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο συλλόγων. Είναι ένα διεθνές ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν σύντομα».