14 Οκτ 2012

Ανασχηματισμός μετά την εκταμίευση της δόσης!!

Αλλάζει υπουργούς μετά τη συμφωνία για την εκταμίευση της δόσης, την επιμήκυνση και την ψήφιση των μέτρων ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα δομής, λειτουργίας και συνοχής.

Όπως αναφέρει η Real News, ο πρωθυπουργός προτίθεται να ζητήσει από τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να πλαισιώσουν το νέο υπουργικό σχήμα με στελέχη των κομμάτων τους με ειδικότερο και μεγαλύτερο πολιτικό βάρος, αλλά και περισσότερη πείρα από ό,τι τα πρόσωπα που χρησιμοποιήθηκαν τον Ιούνιο.
Ο πρωθυπουργός μάλιστα, εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την επικοινωνιακή ακινησία των υπουργών που επιλέχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει μεγάλη ενόχληση για την ομολογία του υπουργού Ναυτιλίας, ότι δηλαδή η τρόικα ζήτησε εκκένωση των νησιών με λίγους κατοίκους και πάνω από τον Κώστα Μουσουρούλη έχουν συγκεντρωθεί βαριά μαύρα σύννεφα.
Επίσης, για τον Γιάννη Βρούτση, ενώ ακούγονται καλά λόγια και αποτιμάται θετικά το πρόγραμμα «Αριάδνη», υπάρχει μεγάλη γκρίνια στην κοινοβουλευτική ομάδα γιατί αποσύρονται τροπολογίες υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Παράλληλα, σχόλια ακούγονται στο Μέγαρο Μαξίμου και για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο, ενώ ιδιαίτερο πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με τα τρία στελέχη της ΔΗΜΑΡ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, τον Αντώνη Μανιτάκη, τον Αντώνη Ρουπακιώτη και την υφυπουργό Φωτεινή Σκοπούλη.





troktiko