18 Σεπ 2012

ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ...ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
Καθώς εντείνεται η δράση της Χρυσής Αυγής, με τα ολοένα κι αυξανόμενα σε αριθμό περιστατικά βίας από πλευράς της, να προκαλούν ανησυχία όχι μόνο στους πολίτες αλλά και στις ίδιες της Αρχές της χώρας, πληροφορίες κάνουν λόγο για μετωπική σύγκρουση μεταξύ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της εθνικιστικής οργάνωσης.


Σύμφωνα με αυτές, η ΕΥΠ στέλνει "τελεσίγραφα" στην Χρυσή Αυγή σχετικά με τις δράσεις της. Ακόμη η κρατική υπηρεσία αφήνει να διαρρεύσει πως έχει εντοπιστεί αφανής χρηματοδότηση της οργάνωσης από κορυφαίο επιχειρηματικό όμιλο, ο οποίος μάλιστα κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την παρακρατική του δράση.
Πολλοί δεν πέφτουν από τα σύννεφα, άλλωστε ουκ ολίγες φορές έχουν έρθει στην επιφάνεια διασυνδέσεις της Χρυσής Αυγής με αντίστοιχους πυρήνες ανά την Ευρώπη. Αυτή τη φορά όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατικές Αρχές φέρονται να απειλούν ευθέως την ακροδεξιά οργάνωση, με τη δεύτερη όμως να μη δείχνει να συμμερίζεται τα συγκεκριμένα "τελεσίγραφα".
Τέλος, θέλω να παραθέσω ένα σχόλιο που αναφέρθηκε επί του θέματος, ότι πρόκειται για "εμφύλιο" μεταξύ κοινών κύκλων. Από την άλλη όμως, πιθανόν να πρόκειται για ένα ακόμη...ανακάτεμα της τράπουλας.

http://prezatv.blogspot.gr/