9 Σεπ 2012

Απίστευτη δήλωση του Κουβέλη: «Η καλύτερη προστασία για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, είναι η παραμονή στο ευρώ» !!


Ο ...αριστερός Κουβέλης, προέβη σε μία εκπληκτική, όσο και προκλητική δήλωση, σε συνέντευξή του στην σημερινή Real news. 
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές που θέτει απέναντι στα σκληρά μέτρα, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απάντησε ότι πρώτιστο μέλημά του είναι...

 «η προστασία των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων και αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνον με την παραμονή της χώρας στο ευρώ»!!!
Προφανώς ζούμε σε άλλο κόσμο και δεν καταλαβαίνουμε! 

Τα μέτρα των 11,5 δις ευρώ που παίρνονται με ευρωπαϊκή εντολή και θα τσακίσουν περαιτέρω τα χαμηλά εισοδήματα, αλλά και θα αποσυνθέσουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας, σύμφωνα με τον Κουβέλη, είναι μέτρα που θα προστατέψουν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα!!! 

Όπως είπε και ο Σαμαράς , «τα μέτρα είναι άδικα και επώδυνα αλλά αναγκαία»
Δηλαδή θα ...σώσουν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα! Κατά το «σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω»!
Ο Κουβέλης στην συνέντευξή του στην Real news (την οποία δυστυχώς ο δημοσιογράφος δεν ανέδειξε στις πραγματικές διαστάσεις της), είπε και άλλα... κουφά!
Σε ερώτηση ποια είναι πλέον η συνεκτική βάση της τριμερούς κυβέρνησης, αφού παραβιάστηκε η προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης , ο ...πεφωτισμένος Φώτης Κουβέλης απάντησε: «Η συμφωνία είναι το δεσπόζον πολιτικό κείμενο. Όταν εργαζόμαστε για μια κυβέρνηση τετραετίας είναι προφανές ότι και η προγραμματική συμφωνία απλώνεται σε βάθος χρόνου. Και προεκλογικά τονίζαμε μια λέξη: το "σταδιακά"».
Καταλάβατε τι είπε; Έκαναν συμφωνία για την συμφωνία! Τι σημασία έχει η προγραμματική σύγκλιση; Αυτή θα έρθει σταδιακά. Εάν έρθει. Αρκεί που συμφώνησαν να κάνουν κυβέρνηση! Και να...ξεσκίσουν τους Έλληνες στους φόρους! Για το καλό μας βέβαια...!!!
Αναφορικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, ο Κουβέλης απάντησε: «Η οργή του λαού για την κατάντια που μας έφερε στο μνημόνιο, δεν πρέπει να εξαερωθεί με πυροτεχνήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει την κατάληξη της επιτροπής που προτείνει».
Κουβέλειο συμπέρασμα: Η σύσταση εξεταστικής επιτροπής είναι πυροτέχνημα διότι είναι γνωστό ότι οι βουλευτές θα προστατέψουν-κουκουλώσουν τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος και θα βγάλουν άσπιλο και αμόλυντο τον Παπανδρέου!
ΖΗΤΩ στον Κουβέλη! Ζήτω στο σάπιο τρισάθλιο πολιτικό σύστημα. Δεν πεθαίνει ποτέ.