18 Σεπ 2012

ΜΗΝ διαβάσετε γιατί πηγαίνει ο Νταλάρας στην Τουρκία. Θα εκνευριστείτε...


Μα πού χάθηκε ο Γιώργαρος; Θυμάστε τα γιαούρτια και τα σχετικά, έτσι; Πικράθηκε ο Γιώργος από τη συμπεριφορά των Ελλήνων. Αλλά βρήκε παρηγοριά. Πού αλλού; Δείτε:
Ε, τώρα θα πουν κάποιοι “μα δεν ντρέπεται, να δίνει συναυλία στη Σμύρνη, την ώρα που πενθούμε για τα 90χρόνια της καταστροφής της τον Σεπτέμβριο;” Και την άλλη μέρα, 25 Σεπτεμβρίου, στην …Istanbul ;
Βρε καλά κάνει! Όταν τον γιαουρτώνατε ήταν καλά; Το κράτησε ο άνθρωπος, παλιοέλληνες…
(δεν σας λέμε το χειρότερο απ΄όλα! Στα πλαίσια ποιάς διοργάνωσης δίνει αυτές τις συναυλίες γιατί θα εκνευριστείτε πολύ!!!)


Αλλά άντε, ας το πάρει το ποτάμι…


Θυμάστε τους τούρκους που είχαν το θράσος να ζητήσουν την πατρότητα της αφής της φλόγας;;; Επειδή έσφαξαν τον γηγενή πληθυσμό και κατέκτησαν Ελληνικά εδάφη, θέλουν να πάρουν και την ψυχή τους… Δείτε λοιπόν σε ποιές ακριβώς εκδηλώσεις θα πάρει μέρος ο Νταλάρας:
Η τουρκία θέλει να διοργανώσει τους special olympics του 2023
η συναυλία στη Σμύρνη και την Πόλη είναι για να ενισχυθεί η υποψηφιότητα
και
Türkiye Özel Sporcular Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, Zülfü Livaneli ile Yunan sanatçı George Dalaras, 185 ülkede 3,5 milyonun üzerinde zihinsel engelli sporcu ile dünyanın en büyük amatör spor organizasyonu olan ”Uluslararası Özel Olimpiyatlar”ın (Special Olympics International) dünyadaki 224 akredite programından biri olan ”Özel Olimpiyatlar Türkiye” organizasyonu yararına sahne alacak.