15 Μαρ 2012

ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

Ημέρα μετακόμισης η χθεσινή. .. Απο πρωί ειχαν μαζευτεί όλα τα προσωπικά αντικείμενα του Γιώργου Παπανδρέου προκειμένου να μεταφερθούν στο προσωπικό του γραφείο στο Καστρί. Και ήταν φαίνεται αρκετά αφου κατάφεραν να γεμίσουν ένα ολόκληρο φορτηγό.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πέρα από τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει τη μετακόμιση και κάποιους υπαλλήλους που βοήθησαν στο μάζεμα,υπήρχε και επίβλεψη!


Ίσως γιατί,σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τα προσωπικά είδη, μετακινήθηκαν και όλα τα παραστατικά του λογιστηρίου του κόμματος.
Στελέχη υποστήριξαν ότι μεταφέρθηκαν πολλές κούτες με τα τιμολόγια, τις αποδείξεις και τα παραστατικά του λογιστηρίου -που βρίσκεται στον 3ο όροφο της Ιπποκράτους- τα οποία και μεταφέρθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση...


Αν και είναι απολύτως λογικό να μεταφέρονται τα προσωπικά αντικείμενα και το αρχείου του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί ερωτηματικά τι σκοπό έχει να μεταφέρεται μέρος του λογιστηριου του κόμματος εκτός του κτιρίου του ΠΑΣΟΚ, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι η νέα ηγεσία του κινήματος θα ζητήσει οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης περιόδου.
Γεγονός είναι πάντως ότι ομάδα που πρόσκειται στον Ευάγγελο Βενιζέλο με επικεφαλής την Εύα Καϊλή είχαν φθάσει από νωρίς στα γραφεία της Ιπποκράτους με ειδική αποστολή την υψηλή επιστασία της μετακόμισης!!!


Άναυδοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ βλέποντας την κ.Καϊλή να τσεκάρει τα προσωπικά πράγματα που μάζευαν από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου οι άνθρωποι που κάνουν την μετακόμιση για να εγκατασταθεί εκεί ο Βενιζέλος.
Στούς διαδρόμους της Ιπποκράτους επικράτησε σούσουρο κι ένας μκρός χαμός...
Kι όλα αυτά πριν ακόμη αναλάβει επίσημα αρχηγός ο Βενιζέλος κι ενώ ο Παπανδρέου εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!


Υπασπιστές της Καιλή στο τσεκάρισμα οι κ.κ Γιάννης Πέππας, πρώην συνδικαλιστής της ΟΑ και Γιώργος Τσολιάς άνθρωπος του Κώστα Λαλιώτη για ειδικές αποστολές!
Μάλιστα η Καιλή ζήτησε επιτακτικά να ανοιχθεί μπροστά της μια κούτα με πράγματα του Παπανδρέου !!!

Στη κούτα που ανοίχθηκε τελικά μπροστά στη λοχία Καιλή υπήρχαν ...ομπρέλες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που είχαν χαρίσει στο Γιώργο.





http://eleftheriskepsii.blogspot.com