21 Αυγ 2012

“Με 10 βιντεάκια καμαρωτών πολιτικών ανδρών με νεαρούς πακιστανούς επιβήτορες, όχι τάγματα απαγωγών φτιάχνεις, αλλά και πακιστανικό ΣΔΟΕ!!”

Μας έχει κάτσει στο λαιμό η ανυπαρξία κρατικής αντίδρασης μετά τα βίντεο φρίκης που ήλθαν στην δημοσιότητα και παρουσιάζουν πακιστανικά SS να απαγάγουν ομοεθνείς τους στην Αθήνα του 2012. Είναι απίστευτο να παίζουν αυτά τα βίντεο εδώ και μέρες αλλά ο κύριος Ρουπακιώτης να σφυρίζει αδιάφορα και ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός να γίνεται συνεργός σε μία ανθρωπιστική τραγωδία που παραπέμπει σε οθωμανική κατοχή.
Μία πιθανή απάντηση μας έδωσε πρώην υψηλόβαθμος της πολιτικής σκηνής που τώρα είναι “παροπλισμένος”: “Όταν αυτός ο τύπος (σσΟ: αναφερόταν σε υπερπροβεβλημένη περσόνα 


της “κοινότητας”) κρατά στα χέρια του δέκα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν καμαρωτοί πολιτικοί, υψηλότατα τραπεζικά στελέχη μαζί με νεαρούς πακιστανούς επιβήτορες, όχι απλώς SS φτιάχνεις, αλλά και ισλαμική ΣΔΟΕ. Ποιός θα τολμήσει να σ’ αγγίξει;”
Βρε λέτε γι’ αυτό να έχει τέτοια πέραση η Πάρος; “Σαλιγραρόστρατα” όπως την κατονόμασε παλιός της πιάτσας, σε προγενέστερη επικοινωνία λίγο μετά την δολοφονική ενέργεια του “νεαρού” πακιστανού.


olympiada.files.